Тракторите Landini oтбелязват 130 години присъствие на пазара

  • 1642
  • 0
  • Новини
Тракторите Landini oтбелязват 130 години присъствие на пазара

Тракторите Landini отбелязват 130 години присъствие на пазара на агротехника през настоящата 2014 година, като представя на пазара най-голямата си досега колекция нови модели. Вече започва да дава плодове големият обем инвестиции в развоя на нови продукти, направени от италианския производител Argo Tractors през последната година, съобщиха от фирма Оптиком - изключителен представител за България.

Брандът Landini увеличава своята популярност в световен мащаб, а фабриките за производство работят отдавна с над 100-годишни традиции и все още са в Италия, там където са първоначално построени.Компанията Landini, базирана в градчето Фабрико, Италия, е основана от Джовани Ландини през 1884 г. и в началото е произвеждала разнообразна селскостопанска техника. През 1925 г. е създаден първият автентичен италиански трактор – модел 25/30. След като се превръща в особен успех, той става предшественик на широка гама трактори Landini от 40 до 50 к.с.

През 1957 г. Landini и легендарният производител Perkins Engines подписват споразумение за производство на британски дизелови двигатели в Италия, което се превръща в дългосрочно успешно сътрудничество.

Популярността на тракторите Landini и отличната им репутация се дължат на факта, че са здрави, надеждни и в същото време неусложнени и лесни за управление. Продажбите на тракторите с марка Landini с течение на времето постоянно нарастват, особено след като компанията става част от Argo Tractors Group през 2007. Обединявайки производството на три тракторни бранда Landini, McCormick и Valpadana групировката Argo Tractors с годишен капацитет 24 000 машини днес е сред най-значимите производители на трактори в света.

Повече информация за пълното портфолио трактори Landini на българския пазар можете да получите от Оптиком ООД  - изключителен представител за България:

Оптиком ООД
Стара Загора
0700 20205
[email protected]
www.opticom-bg.com