Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тракторите с марка John Deere и Kubota са най-продаваните у нас

Тракторите с марка John Deere и Kubota са най-продаваните у нас

снимка: © Трактор.БГ

По данни на Министерството на земеделието и храните (МЗХ) до месец Август 2016 г. са продадени общо 820 нови трактора. В голяма част тези продажби са реализирани по подмярка 4.1 Инвестиции в земеделски стопанства на Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014-2020.
 
Според статистиката на министерството, най популярни марки сред земеделците са тракторите John Deere и  Kubota, които се нареждат на първо и съответно на второ място по продажби, с пазарен дял от 21% за John Deer и 11% за Kubota.
 
По официални данни пазарът на трактори е на нивото от миналата година. Специалистите отчитат най-голям ръст в продажбите на трактори с марка Kubota, като до месец Август 2016 г., са се увеличили над два пъти. 
 
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug