Тракторът Armatrac 1104 вече е на българския пазар (ВИДЕО)

Тракторът Armatrac 1104 вече е на българския пазар (ВИДЕО)

Тракторът Armatrac 1104  направи премиера на българския пазар на изложението АГРА 2014, представен от Кооперация Китка.  Тракторът е с мощност 110 к.с. и е оборудван с нов двигател – Deutz, който отговаря на последните европейски изсквания за отделяне на вредни емисии.

Armatrac 1104 е модерна машина, оборудвана с климатроник и хидравлична трансмисия. Подходящ е за разнообразни дейности като оран, брануване, култивиране, сеитба и др.

За големите земеделски стопанства Armatrac 1104 е подходящ и много полезен като помощна машина. В малките стопанства Armatrac 1104 се използва рационално като основен трактор.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:
Кооперация Китка показа за първи път на АГРА нова дискова брана Zamidis Atractus. Браната е с независими дискове със защита на гумени тампони. Предлага се в размери от 2.50 до 4 м. Предимството на работа с браната е, че почвената повърхност се надробява отлично, тъй като гумените амортисьори вибрират и надробяват едрите буци.

Друга новост при марка Zamidis за българския пазар са новите култиватори за слята повърхност. Кооперация Китка вече предлага полуприкачният агрегат култиватор Zamidis Zeus S900, с 9 метра захват.

На 22 март Кооперация Китка отбелязва 20 години присъствие на пазара на земеделска техника. По този повод от там обещават  много изненади за клиентите си –  отстъпки в цените за консумативи и за резервни части. Предвидени са и Дни на отворените врати в базите на фирмата в страната, които ще сепроведат през месец май.


© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!