Търсите гумени вериги за трактор или комбайн? Знаем откъде да вземете

Възползвайте се от огромния асортимент от резервни части, които предлагат от фирма Ником ЛТ

  • 136
  • 0
  • Новини
Търсите гумени вериги за трактор или комбайн? Знаем откъде да вземете

Ником ЛТ е добре позната на българския пазар като доверен доставчик на земеделска техника, сервиз и резервни части.  

 

И тази година компанията представи своя асортимент на изложението АГРА в Пловдив. 

 

“Основните ни акценти, с които представяме тази година фирмата на панаира, са гумените вериги на фирма GUMA-TECH, на които ние сме представител от 2016-а година. Имаме доста опит с вноса на тези вериги.

 

Проследили сме изключително много продажбите, които сме направили през годините и твърдим, че клиентите на тези вериги са изключително доволни от качеството и от трайността и ползите, които имат от тях. Гумените вериги предоставят изключително много предимства. Като цяло немският производител GUMA-TECH държи на едно много високо качество, на много дълъг живот на използване на гумената верига”, разказа пред камерата ни Любомир Иванов, изпълнителен директор на Ником ЛТ. 

 

Голямото основно предимство в гумените вериги GUMA-TECH в четирите слоя стоманена мрежа, оборудвани с 6,4 mm основни нишки, които гарантират  оптимален баланс между гъвкавост и максимална якост на опъване. 

 

Постигнатата гъвкавост води до температурна стабилност с по-малко нагряване в сравнение с гумени вериги с по-дебели стоманени нишки. V-образният профил от 80% естествен каучук е базиран на тракторна гума и има отлични самопочистващи свойства с по-добро сцепление.

 

 

Веригите, които се предлагат от Ником ЛТ, са съвместими с няколко марки като специално за CLAAS от компанията разполагат с пълната гама от вериги на добре позната марка у нас. 

 

“Разполагаме с най-голямата наличност на гумени вериги на Балканите. Затова и имаме голям интерес от страни като Румъния, Словения. В Унгария също доста имаме продажби тази година. 
Много земеделци си купуват този заместител на оригиналната верига, защото вече са изпитали дълго време качеството. Имаме клиенти, които вече за четвърти път подменят тези вериги”, обясни Иванов.

 

Благодарение на по-голямата контактна повърхност на гумените вериги, те предпазват и намаляват уплътняването в почвата до минус 44%, което води до по-висок добив в дългосрочен план.

 

GUMA-TECH предлагат пълната гама от вериги и за John Deere и AGCO техника. 

 

През всички 18 години Ником ЛТ са доказани като надежден и стабилен партньор на земеделците за доставка на резервни части. Компанията гради името си въз основа на правилното планиране и огромната складова наличност – оригинал и заместител, с доказано качество на водещи марки производители на резервни части в селското стопанство. 

 

Любомир Иванов, изпълнителен директор на Ником ЛТ: Имаме опит, основно през сервизната ни дейност и нашите добре обучени сервизни техници в това кои части са реално заслужаващи да бъдат използвани като заместители. 

 

Миналата година Ником ЛТ показа на панаира в Пловдив роторният зърнокомбайн CLAAS Lexion 8800.

 

“Тази година решихме да представим на нашите клиенти и на нашите посетители на АГРА един от най-подходящите за България сламотръсни машини. Ново поколение и високо оборудвана машина. 

 

 

Към CLAAS машините винаги има интерес. Това е доказана техника в Европа. Една от най-търсените, най-популярните, най-развиващите се. С най-широка гама разпространена в Европа за резерни части, за поддръжка и сервиз”, разказа  Любомир Иванов. 

 

Развитието на животновъдните стопанства е друг фокус на Ником ЛТ. 

 

За да обърнат специално внимание на този сектор, от компанията презентираха две машини с марката  CLAAS на щанда си на АГРА. 

 

Това са балопресата ROLLANT 540 RC COMFORT и тракторът ARION 460 с подготовка за челен товарач, подходящи за животновъдни и по-малки ферми. 

 

 

“Тракторът е много иновативен. 145 к.с, с нов тип двигател - FPT. Самата балопреса е нов модел - специализиран. С доста екстри за модела. С тези две машини искаме да направим едно представяне на животновъдите и да ги насочим към една високо оборудвана техника за техните нужди”, разказа изпълнителният директор на Ником ЛТ. 

 

От компанията са подготвили и специална изненада за своите клиенти. 

 

 

“За фирма Siptec дълги години сме говорили. Изключително позната техника на българския пазар. Ником ЛТ АД е официален представител на фирма Siptec от 2009 г. извършили сме много демонстрации. Имаме оттогава досега изключително много продажби и самата техника е позната в цяла България”, отбеляза Любомир Иванов. 

 

НИКОМ ЛТ стартира кампания с промоционални цени за всички налични почвообработващи машини до края месец Април. 

 

 

Повече информация за техниката, предлагана от Ником ЛТ можете да получите на място в базата в град Велико Търново или на сайта на компанията www.Nikom-LT.com, както и на телефон 0884 762867