Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Украинската KMZ Industries придобива бизнеса на гиганта Brice-Baker

Украинската KMZ Industries придобива бизнеса на гиганта Brice-Baker

 

Украинската компания KMZ Industries придобива бизнеса на гиганта в производството на силози и специализирано оборудване за съхранение и транспорт на зърно - Brice-Baker.

 

В рамките на сделката влиза придобиване на целия бизнес за производство и изграждане на силози и сушилни за зърно, включително и най-новия високотехнологичен завод в Бредбъри, Англия.

 

Украинската компания става собственик и на всички интелектуални и патентни права на Брайс Бейкър, включително и на добре познатата компания Low Denis, която произвежда сушилни за зърно.

 

Придобиването на Brice Baker е част от стратегията за пазарна инвазия на KMZ Industries. В отговор на засиленото пазарно търсене на силози за съхранение на зърно, украинската компания предвижда и увеличаване на производствения капацитет.

 

Brice Bаker е основана през 1970-а година във Великобритания и затвърждава името си като един от Световните лидери в производството на поцинковани силози и системи за транспорт и сушене на зърно.

 

© 2012 Трактор.БГ

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug