Универсал АГРО представи италиански шредери за животновъди на топ цени (ВИДЕО)

Универсал АГРО представи италиански шредери за животновъди на топ цени (ВИДЕО)

Фирма Универсал АГРО представи по време на изложението АГРА множество новости в областта на животновъдните ферми и подръжката на затревените площи.

 

От тази пролет фирма Универсал АГРО предлага италиански шредери на фирма Ferri, които са популярни в цяла Европа със своето високо качество и производителност:


За Фермер.БГ Венцислав Георгиев , мениджър в компанията, представи всички нови продукти: "От тази година с гордост можем да кажем, че нашата фирма Универсал Агро е представител на италианска фирма Ferri за шредери и мулчери. Тя е с изключително високо качество и се позлва с много добро име на европейския и световния пазар. Фирмата е с доста дългогодишна история. Има заводи в Америка, Русия, Франция като основния е разбира се в Италия. Като технически параметри на новите шредери може да представим че са с възможност за нарязване на клонки и дървета размер от 1.5 см. до 6 см. При шредерите и при горските шредери имаме възможност за нарязване на дървета от 20 до 40 см като сами по себе си размерите говорят за високото качество на марката. "

 

 

Шредерите Ferri могат да бъдат оборудвани както с чапи за нарязване и мулчиране на трева и дребни клонки, така и с чукове за нарязване на по-големи клони и храсти. Те са със специално покритие, което предпазва от нараняването им при тежки условия на работа. Шредерите имат изключително здрав редуктор, като стандартно са оборудвани с кардан. Задвижването се извършва посредством ремъци, които са изключително здрави и издържат на необходимото натоварване и могат да се справят с по-дебелите храсти и клони.


© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!