Универсал НВГ показа новости в прецизното земеделие (ВИДЕО)

  • 2643
  • 0
  • Новини
Универсал НВГ показа новости в прецизното земеделие (ВИДЕО)

Фирма Универсал НВГ представи множество новости в областта на прецизното земеделие и оборудването за пръскачки. Венцислав Георгиев , мениджър в компанията представи специално за Трактор.БГ всички нови продукти:

"Универсал НВГ ООД представя няколко новости като основно те са в сферата на прецизното земеделие във връзка с продуктите на Muller Electronic, които предлагаме. Това са новия автопилот Muller Electronic Тrack-leader Аuto и неговия представител Тrack Leader Easy Steer, който е мотор за управление към волана и може универсално да бъде монтирано към всякакви типове машини, независимо дали са комбайни, трактори, самоходни пръскачки и всякакви други самоходни машини. Новия терминал който фирма Muller Electronic представя това е терминала Track Guide 3 който е с капацитивен 8 инчов Touch Screen дисплей."

 

 

От Универсал НВГ обявиха и промоция на продуктите на фирма Muller Electronics ( Мюлер Електроникс) , която е във връзка с 25 годишнината на компанията и се провежда с любезното съдействие на немския производител. Промоцията се състои в специални цени на новата GPS навигация Track Guide ІІІ и в трите модела, като включва и новите автопилот системи Track Leader Auto.

 

Други новости които предлагаме, това са оборудваниятa за пръскачките на фирма Muller Electronic, като именно това е ASD протоколът, който фирмата представя тази година . Това е възможност за подвързване на вече съществуваща система Spreylight за управление на пръскачката, която голяма част от клиентите притежават и терминал Track Guide 2 или Track Guide III, който автоматично да управлява секциите на пръскачката посредством ASD протокол.

 

За повече информация:

Универсал НВГ - Долна Оряховица
0887227460
0887105225
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!