Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Универсал НВГ проведе презентация на техника в Долна Оряховица

Универсал НВГ проведе презентация на техника в Долна Оряховица

снимка: www.tractor.bg

В землището на Долна Оряховица фирма Универсал НВГ проведе презентация на селскостопанска техника на световноизвестните марки Claas, Amazone и Brix. Събитието започна в базата на фирмата в Долна Оряховица с видео презентация на машините и кратко описание на начина им на работа, използваните нови технологии и различните предимства, които осигуряват в зависимост от вида на работата.

След техниката, кратко преставяне на някои нови продукти направиха представители на  фирмите Bayer CropScience и Екофол, специализирани в борбата с вредители и торенето на растенията. Акцент в дискусията с фермерите бе поставен върху новостите при отглеждането на рапица.

По-късно мероприятието се премести на полето, където машините демонстрираха на над 50-те гости на какво са способни. Тракторите Claas теглеха без усилие различен прикачен инвентар от Amazone и Brix, обработвайки почвата бързо и качествено, като предимствата на някои от последните технологии в селскостопанската техника ясно проличаха.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug