Универсалният трактор LS XU 6168 е с изцяло иновативен дизайн (ВИДЕО)

Универсалният трактор LS XU 6168 е с изцяло иновативен дизайн (ВИДЕО)
Сатнет ООД е една от фирмите, лидери на пазара, с дългогодишен опит в областта на земеделската техника. Компанията е официалният вносител на престижната корейска марка трактори LS, които успешно се наложиха на родния пазар през последните години.
 
 
Сатнет ООД представя на българските земеделски производители модела LS XU 6168 – универсален трактор, впечатляващ с изцяло иновативния си дизайн. 
 
Благодарение на голямата си продуктивност и функционалност, моделът XU 6168, е подходящ както за животновъдни ферми, така и за по-малки земеделски стопанства.
 
 
XU 6168 е оборудван с четири цилиндров дизелов двигател, с оптимална икономичност, който напълно отговаря на европейските изисквания за отделяне на вредните емисии Tier IV.
 
Мощностният диапазон на трактора достига до 70 к.с., с капацитет на задния навес до 1900 кг, като се предлага и с опция Power Shuttle трансмисия, с 16 предни и 16 задни скорости, задвижване на колелата 4х4 и спирачна система с мокри дискове. 
 
 
LS XU 6168 се отличава с ергономичен дизайн и отлична видимост във всички посоки, благодарение на широката си кабина. Всеки един от контролните лостове е изключително удобен за управление. Кабината е климатизирана и с възможност за филтриране на въздуха, което създава допълнителен комфорт и функционалност на оператора. 
 
 
За повече информация относно пълната гама трактори LS може да получите от Сатнет ООД  – официалният дилър на марката за България. 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!