Успешен сезон за европейските дилъри на Rostselmash

Пазарният дял на зърнокомбайните в България през изминалия сезон е увеличен 3 пъти

Успешен сезон за европейските дилъри на Rostselmash
Редовната годишна среща на европейските дилъри на руския концерн Rostselmash, производител на зърнокомбайни и други земеделски машини, се проведе на 13-14 септември в немския курортен комплекс Mark Brandenburg в околностите на Берлин. 
 
 
Представителите на бранда от Полша, България, Унгария, Германия, Румъния, Словакия, Молдова, Литва, Латвия и други европейски държави бяха поздравени от ръководството на Rostselmash с постигнатите резултати през изтеклата стопанска година, като сред тях бяха отличени компаниите Оптиком и Korbanek, съответно за отличните им постижения в продажбите на зърнокомбайни на пазарите в България и Полша.
 
 
Благодарение на усърдната работа и успешна маркетингова политика на екипа на Оптиком пазарният дял на зърнокомбайните Rostselmash в България през изминалия сезон 2017-2018 е увеличен 3 пъти в сравнение с предходните години. Успехът е закономерен резултат от вложенията и постоянството, от професионализма и поддържане на високите стандарти в работата във всички направления през нелекия жътвен сезон.
 
 
Амбициите за още по-успешно представяне и за предстоящата стопанска година бяха потвърдени и в последвалите индивидуални срещи на представителите на дилърите с ръководителите на дирекциите Търговия, Маркетинг, Сервиз и Резервни части в Rostselmash, които от своя страна изразиха готовност за подкрепа в постигане на общата цел – максимална удовлетвореност на клиентите.
 
 
След дилърската среща българските участници посетиха и регионалното агроизложение MeLa край Рощок, на което бяха представени Rostselmash и други значими брандове агро-техника, както и сектор за живи животни – от кокошки и зайци до крави, коне, бикове и др.
 
 
Повече информация за Rostselmash може да получите в сайта на официалния вносител на брандовете за България - Оптиком ООД, както и на тел: 0700 20 205
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар