Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

UZEL иска да купи URSUS

UZEL иска да купи URSUS
Водещият турски производител на трактори Узел / www.uzeltraktor.com  / има интерес да купи мажоритарния дял от полския завод Урсус, съобщиха представители на UZEL специално за Трактор.БГ.
Турската компания Узел и полската Урсус / URSUS/ произвеждат подобни модели трактори. Узел вече снабдява полския завод с части за земеделските машини.

Турската компания е десетият най-голям производител на трактори в света и продава машини в общо 70 страни.

Полският завод Урсус пък е водещият производител на този вид техника в Полша. След 1989г. заводът има финансови затруднения и броят произведени и реализирани трактори е сравнително нисък.

От турския тракторен производител заявиха също, че през март тази година, Узел реализираха изключително атрактивно и успешно преставяне на своите трактори по време на селскостопанското изложение SIMA в Париж, на което замо за 4 дни бяха сключени предварителни договори за производството и дистрибуцията на 1500 трактора.

Припомняме ви, че полските трактори Ursus бяха представени първоначало в България от Старозагорската фирма Агроконсулт, но не успяха да спечелят дори минимален пазарен дял сред родните фермери.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug