Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

В конвейра на Laverda в Италия, вече се произвеждат комбайни FENDT, MF и Challenger

В конвейра на Laverda в Италия, вече се произвеждат комбайни FENDT, MF и Challenger

заводът на AGCO в Италия

В конвейра на завода за комбайни Laverda в Италия, вече се произвеждат на една и съща поточна линия комбайни Laverda, FENDT, Massey Ferguson и Challenger.

 

Всичките 4 марки комбайни са собственост на най-голямата световна корпорация в производството на селскостопанска техника - AGCO, която концентрира своите производствени и иновационни мощности в своя завод в италианското селце Бреганце, в Северна Италия, където до скоро се произвеждаха само комбайни Laverda.

 

Заводът на AGCO в Италия е един от най-модерните за производството на комбайни в Европа. Сериозен отличителен белег е това, че тук се произвеждат всички нужни компоненти - от парче метал, и на практика няма внос на най-важните компоненти при производството на комбайни от подизпълнители. По този начин от AGCO имат възможността да държат контрола на качеството здраво в своите ръце.

 

В завода в Северна Италия, oсвен всички модели Laverda се произвеждат комбайни FENDT, Massey Ferguson, Challenger  от средния клас. Те са предназначени за пазара в Европа, Африка и Близкия Изток.

 

FENDT-Laverda

 

© текст и снимки 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug