Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

В Ковачевец замина един от първите Acros 530

В Ковачевец замина един от първите Acros 530

За Поповското село Ковачевец заминава един от първите комбайни Ростсельмаш Акрос 530, закупен от Бултрекс. Местната кооперация Калакоч-92 е основният зърнопроизводител и арендатор в региона, като поредица години е главен доставчик на маслодаен слънчоглед за фабриката за олио в Попово.

На българският пазар в момента ACROS се явява най-изгодното предложение като съотношение цена/ производителност и обслужване.

Новият Acros 530 е оборудван с вършачно-сепариращо устройство с голям барабан / 800мм/ и 5 клавишен сламотръс. Тази вършачка се смята за най-добрата в света. Вършачният апарат на Acros работи с много високо КПД. В него се отделя 95% от зърното. С останалото отделяне без проблем се справя 5 клавишния 7 каскаден сламотръс и двустепенна система за финно очистване.
Чрез патентованото вълнообразно решето се осигурява равномерен въздушен поток, подаван от мощен вентилатор. Останалите класове постъпват в автономно доовършително устройство. То е роторен тип, сравнено с барабанното, роторното устройство доовтршава без да наранява зърната.

Acros 530 е оборудван с новата система Jam Control - срещу задръстване, която позволява дълбоко отпускане на контрабарабана. Системата е изключително полезна при прибиране на затворени или влажни зърна. Комбайна има и вграден надробител, който осигурява ситно нарязване на сламата и равномерното и разпръскване по повърхността на полето. Ако сламата е нужна, сечката се настройва за събиране на овършаната слама на откоски зад комбайна.

4 диапазонната скоростна кутия осигурява оптимална теглителна сила и минимален разход на гориво при различни условия. Транспортната скорост е до 27 км./ч.
В основата на Acros 530 за висока производителност за 6 цилиндровите ЯМЗ и Cummins двигатели, които имат голям запас от въртящ момент и са внимателно подбрани като технически параметри.

Нощно време едно от най-впечатляващите неща в Acros са 8-те халогенни 70Вт фара, котио позволяват подръжката на висок темп на жътва в тъмнината.

вижте пълни технически данни за Ростсельмаш ACROS 530

текст и снимка: Tractor.BG

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug