В края на февруари стартират изложенията SIMA и SIA в Париж

В края на февруари стартират изложенията SIMA и SIA в Париж
За 54-ти път тази година ще се проведе международното селскостопанско изложение  SIA във френската столица. От 25 февруари до 5 март 2017 г. в Париж селскостопанският свят ще си даде среща и ще може да обмени идеи за сектора. 
 
 
“Мотото „Селското стопанство - страст и амбиции“ ни дава повод да засегнем всички части на сектора: обучение, ноу-хау, занаяти, иновации”, заяви  Жан Люк Пулен, президент на SIA.
 
На изложението ще могат да се видят постиженията, продуктите и знанията на професионалистите от секторите   животновъдство, растителни култури и    хранително-вкусовата промишленост. 
 
 
 По същото време, в рамките на Международния селскостопански салон, ще се проведе и изложението Sima – Simagena, което е един от най-големите търговски панаири, обхващащ всички важни теми в сферите земеделие и агробизнес.
 
От 26 февруари до 2 март 1 700 изложители от 42 страни ще представят продукцията си, технологични подобрения, улесняващи отглеждането на земеделски култури, почвообработката, опаковането и транспортирането на плодове, зеленчуци, зърнени култури. В съпътстващата програма са включени над 50 събития. 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!