Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

В края на февруари стартират изложенията SIMA и SIA в Париж

В края на февруари стартират изложенията SIMA и SIA в Париж

снимка: © simaonline.com

За 54-ти път тази година ще се проведе международното селскостопанско изложение  SIA във френската столица. От 25 февруари до 5 март 2017 г. в Париж селскостопанският свят ще си даде среща и ще може да обмени идеи за сектора. 
 
 
“Мотото „Селското стопанство - страст и амбиции“ ни дава повод да засегнем всички части на сектора: обучение, ноу-хау, занаяти, иновации”, заяви  Жан Люк Пулен, президент на SIA.
 
На изложението ще могат да се видят постиженията, продуктите и знанията на професионалистите от секторите   животновъдство, растителни култури и    хранително-вкусовата промишленост. 
 
 
 По същото време, в рамките на Международния селскостопански салон, ще се проведе и изложението Sima – Simagena, което е един от най-големите търговски панаири, обхващащ всички важни теми в сферите земеделие и агробизнес.
 
От 26 февруари до 2 март 1 700 изложители от 42 страни ще представят продукцията си, технологични подобрения, улесняващи отглеждането на земеделски култури, почвообработката, опаковането и транспортирането на плодове, зеленчуци, зърнени култури. В съпътстващата програма са включени над 50 събития. 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug