Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

В Плевен се открива традиционното изложение по пчеларство

В Плевен се открива традиционното изложение по пчеларство

Шестото международно специализирано изложение – договаряне „Пчеларство – Плевен 2008” ще бъде открито днес в града. Над 130 фирми от 15 държави ще участват в него. Близо 3 000 пчелари от България и 1 500 техни колеги от съседни страни ще се съберат в Плевен от днес до 10 февруари в Художествена галерия „Илия Бешков”.

В съпътстващата програма са предвидени лекции на водещи специалисти по пчеларство, кръгли маси и дискусии, запитвания за проявата има от САЩ, Канада, Конго и Камерун. Фирмите и пчеларите, които ще вземат участие в „Пчеларство – Плевен 2008” могат да кандидатстват за наградите на изложението.

Международно жури с председател проф. Евгений Руденко (Украйна) ще отличи най-добрите постижения за 2007 год. в областта на пчеларството. Изявата е под патронажа на областния управител на Плевен Цветко Цветков.

В същите дни като съпътстваща инициатива ще се проведе и петото специализирано изложение – договаряне „Растениевъдство”, в което фирми и институти от страната ще представят медоносна растителност, семена и посадъчен материал, торове и препарати, билки, лозички, овошки.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug