В Стара Загора започна изложението за селскостопанска техника - БАТА Агро Есен 2015 (СНИМКИ)

В Стара Загора започна изложението за селскостопанска техника - БАТА Агро Есен 2015 (СНИМКИ)

Започна изложението БАТА Агро Есен 2015 в Стара Загора. Официалното откриване бе от страна на зам.министъра на земеделието и храните Георги Костов, а в официалната делегация взеха участие зам.председателя на парламентарната комисия по земеделие и бивш министър на земеделието - проф. Иван Станков, Председателя на УС на БАТА Агро - Тодор Николов, зам.кмета на Стара Загора и др.

 

 

В 20:30 часа е предвиден официален коктейл по повод откриването на БАТА АГРО 2015 Есен и концерт на Деси Добрева и група Мастило на територията на Античен форум Августа Траяна

 

 

"За седемте си издания БАТА АГРО постигна зрялост и утвърди своя международен и специализиран характер, с акцент върху новите технологии в земеделието. Такава беше заявката, която направихме със създаването на изложението през 2010 година. Организирането на две издания в годината е естествено следствие от бързо разрастващото се изложение, което дава възможност на фирмите да планират своите участия в сезон, подходящ за техните продукти и услуги. Днес откриваме второто за годината издание на БАТА АГРО и с гордост мога да заявя, че броят на участниците и заетите изложбени площи са съпоставими с тези от 2014, когато изложението се провеждаше само веднъж годишно. След грандиозния успех на първото пролетно издание на БАТА АГРО, днес тук приветстваме над 170 фирми-изложители, разположени на 37 000 кв.м. изложбена площ.", заяви Председателя на БАТА Агро - Тодор Николов.

 

 

 

 

 

 

 

В 20:30 ч е предвиден официален коктейл по повод откриването на БАТА АГРО 2015 Есен и концерт на Деси Добрева и група Мастило на територията на Античен форум Августа Траяна.

 

 

Изложението БАТА АГРО ще покаже най-актуалното от света на земеделието – агротехника с възможност за тест драйв и демонстрации в работни условия, семена, торове, препарати.  „Това е най-голямото, вече утвърдено професионално изложение в България, което се развива според нашите очаквания“, заяви още Тодор Николов, председател на УС на БАТА АГРО.  

 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!