Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Vaderstad оборудва сеялката си Rapid A400S с функция за хидравлично регулиране дълбочината

Vaderstad оборудва сеялката си Rapid A400S с функция за хидравлично регулиране дълбочината

Сеялка Rapid A400S

Vaderstad добавя нова функция при сеялката Rapid A400S, а именно опцията за хидравлично коригиране на дълбочината на засяване. Работната дълбочина може да се коригира директно от кабината на трактора.

Възможността за използването на тази функция е придружена със системата Interactive Depth Control (Интерактивен контрол на дълбочината). Това позволява корекция на дълбочината от кабината  по време на работа и с незабавен ефект. Така се осигурява по-точна работа при различните почвени условия. Системата позволява да се променя дълбочината в много малки интервали и прави сеялките Vaderstad уникални по отношение прецизността на работа.

Хидравличната система позволява лесно, бързо и точно регулиране на дълбочината на работа по цялата работна ширина на машината. Регулацията се контролира от централния цилиндър, а цилиндрите по крилата следват зададената дълбочина с точност до милиметри. Хидравличната система е изцяло автоматична – всяко повдигане на секциите, както и калибрирането се извършват автоматично.

С едно натискане на бутон от таблото за управление в кабината се активира функцията за настройка на дълбочината. Дълбочината може да се променя с точност до един милиметър. След като веднъж е зададена дълбочината, централният цилиндър се заключва в съответната позиция посредством хидравличните клапани. Това прави системата много сигурна, без риск от нежелани, внезапни промени дълбочината на засяване.

 

© Всики права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug