Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Vaderstad осъществи първата си продажба в Япония

Vaderstad осъществи първата си продажба в Япония

снимка: Väderstad

Väderstad осъществи първата си продажба на сеялка Väderstad Rapid в Япония, след като избра за свой дистрибутор MFM. MFM e изцяло собственост на компанията Mitsubishi, основана през 1954 г. на втория по големина остров в страната Hokkaido.

Мениджърът на Väderstad за Австралия Пол Бирбек, който посети Япония, коментира, че японските фермери използват традиционни методи за обработка на почвата за основни култури, които отглеждат на острова: фасул, захарно цвекло, картофи и 40 000 хка с пшеница. Земеделците изключително работят с плугове и дискови брани.

Обработваемата площ на острова е сравнително малка, а земята се обработва много трудно, почвата е в лошо състояние, предизвикано вероятно от ограниченото наличие на червеи и бедната структура на почвата, отбелязва Бирбек.

Мениджърът на Väderstad изрази оптимистичните си очаквания, че благодарение на своята здравина и надеждност, продуктите на Väderstad ще предизвикват все по-голям интерес на японския пазар. Машините ни са изключително здрави и без проблем ще се справят с тежките условия на почвообработка на острова, коментира Бирбек.


 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug