Vaderstad отвори поредния си нов център за агротехника, този път в Литва

Vaderstad отвори поредния си нов център за агротехника, този път в Литва

 

Шведския производител на земеделска техника - Vaderstad продължава устойчиво своята инвестиционна политика за бързо обезпечаване на клиентите си в Европа със земеделска техника и резервни части.

 

След като в началото на годината Vaderstad отвори врати на новият си и най-голям център за резервни части в Западна Европа, то преди дни стана факт и официалното откриване на новата складова база на шведския производител в сърцето на Литва.

 

На официалната церемония присъстваха мениджърският екип на Vaderstad, както и много официални гости сред които и посланникът на Швеция в Литва -Сесилия Руин. Събитието по откриването на новата база, съвпадна и с 10 годишнината от присъствието на марката Vaderstad в прибалтийската република. Според посланника, Швеция остава основен инвеститор в Литва, като доказателство за това е и последната инвестиция на утвърдената в цяла Европа марка за селскостопанска техника - VADERSTAD.  Министърът на земеделието на Литва - Казис Старкевициус, който е и фермер заяви : "Лично се обедих, като опитен земеделец, във високото качество и иновативност на произвежданите от Vaderstad земеделски машини !"

 

"Увеличаването на обема на продажбите на земеделски машини доведе на свой ред до повишено търсене на  резервни части и консумативи и ние правим тази инвестиция с цел да се гарантира високо ниво на обслужване и надеждност в разпределителната мрежа на VADERSTAD и до нашите клиенти ", каза ръководителят на департъамента за резервни части - Андерс Люнг.

 

Търсенето на резервни части за Vaderstad нарастна изключително много през 2011 г. поради многото нови видове машини, модели и пазари, които разработи VADERSTAD. Това означава, че броят на елементите в нашата база за резервни части непрекъснато се увеличава.

 

"Селскостопанските машини са най-добри, когато е гарантиран надежден достъп и постоянна осигуреност с резервни части. Със серията от инвестиции Väderstad възнамерява да осигури доставката и да поддържа същото високо качество, както и в останалата част от продуктовата гама ", обясни още Андерс Люнг.

 

Официален вносител за България на селскостопанските машини с марката VADERSTAD е Тайтън Машинъри България АД.

 

Vaderstad storage spare parts center

 

 

© 2013 Трактор.БГ