Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Vaderstad отвори поредния си нов център за агротехника, този път в Литва

Vaderstad отвори поредния си нов център за агротехника, този път в Литва

 

Шведския производител на земеделска техника - Vaderstad продължава устойчиво своята инвестиционна политика за бързо обезпечаване на клиентите си в Европа със земеделска техника и резервни части.

 

След като в началото на годината Vaderstad отвори врати на новият си и най-голям център за резервни части в Западна Европа, то преди дни стана факт и официалното откриване на новата складова база на шведския производител в сърцето на Литва.

 

На официалната церемония присъстваха мениджърският екип на Vaderstad, както и много официални гости сред които и посланникът на Швеция в Литва -Сесилия Руин. Събитието по откриването на новата база, съвпадна и с 10 годишнината от присъствието на марката Vaderstad в прибалтийската република. Според посланника, Швеция остава основен инвеститор в Литва, като доказателство за това е и последната инвестиция на утвърдената в цяла Европа марка за селскостопанска техника - VADERSTAD.  Министърът на земеделието на Литва - Казис Старкевициус, който е и фермер заяви : "Лично се обедих, като опитен земеделец, във високото качество и иновативност на произвежданите от Vaderstad земеделски машини !"

 

"Увеличаването на обема на продажбите на земеделски машини доведе на свой ред до повишено търсене на  резервни части и консумативи и ние правим тази инвестиция с цел да се гарантира високо ниво на обслужване и надеждност в разпределителната мрежа на VADERSTAD и до нашите клиенти ", каза ръководителят на департъамента за резервни части - Андерс Люнг.

 

Търсенето на резервни части за Vaderstad нарастна изключително много през 2011 г. поради многото нови видове машини, модели и пазари, които разработи VADERSTAD. Това означава, че броят на елементите в нашата база за резервни части непрекъснато се увеличава.

 

"Селскостопанските машини са най-добри, когато е гарантиран надежден достъп и постоянна осигуреност с резервни части. Със серията от инвестиции Väderstad възнамерява да осигури доставката и да поддържа същото високо качество, както и в останалата част от продуктовата гама ", обясни още Андерс Люнг.

 

Официален вносител за България на селскостопанските машини с марката VADERSTAD е Тайтън Машинъри България АД.

 

Vaderstad storage spare parts center

 

 

© 2013 Трактор.БГ

 

Коментари
fermer
на 21.01.2010 19:03:45
има и по 121 вече :) [:cheers:][:bravo:][:success:]
анонимен
на 22.01.2010 11:41:06
[stars]
анонимен
на 22.01.2010 15:29:16
по 121 отдавна има изплатени проекти... [:cheers:]
анонимен
на 23.01.2010 23:08:33
Има и по 121 вече[:cheers:][:bravo:]
мими
на 05.02.2010 14:56:20
моя проект , е от април , а все още несъм подписала и нямама пари, незнам какаво да правя[stars]
анонимен
на 20.02.2010 15:10:59
ima da i po miarka 112 s6to ima [:cheers:][:cheers:][:cheers:][photo]
---
на 17.04.2010 19:41:49
Какво става когато преди първо плащане при проверката е открито несъответсвие [jega]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug