Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Vaderstad показа новата 16 редова сеялка от серията Tempo на Агритехника (ВИДЕО)

Vaderstad показа новата 16 редова сеялка от серията Tempo на Агритехника (ВИДЕО)
Престижният шведски производител на земеделска техника – Vaderstad, представян у нас от Тайтън Машинъри България, показа редица иновации на изложението Агритехника 2015 в Германия. Новата сеялка Vaderstad Tempo L грабна вниманието на зърнопроизводителите със своята рекордна до момента работна ширина от 16 реда. 
 
Сеялката е конструирана така, че осигурява максимално качество на изсяване със значително голям капацитет на зърно. Сеялката ще може да бъде оборудвана с от 12 до 16 изсяващи апарата, които позволяват регулиране на междуредовото разстояние от 700 до 800 мм.
 
 
Капацитетът на бункерът за тор вече е с обем 5000 литра и е чрез новата си конструкция и дизайн е поставен на височина 2 метра, което го прави много лесен за презареждане. 

 
Иновативното при Tempo L е, че е оборудвана с изсяващи ботуши, които много лесно се обслужват и в същото време не са чувствителни на вибрации. Това от своя страна позволява сеялката прецизно да се справя с различни редови култури при висока скорост на изсяване. Налягането при изсяващия ботуш може лесно да се регулира и това прави машината подходяща за прецизна сеитба на всякакви редови култури.
 
Въпреки големия си изсяващ капацитет Vaderstad Tempo L отговаря на всички европейски изсквания за транспортна широчина от 3 метра. Това прави селаката лесна за транспортиране по пътната мрежа и между различни земеделски блокове.
 
Заедно с всички подобрения машината има опция за оборудване със системата E-Control. Тя дава опция за управление на функциите на машината чрез таблет и смартфон. Когато системата е в комбинация с ISOBUS, виртуалният терминал може да се използва за секционен контрол докато управлението на машината се извършва от E-Control. Операторът има също така възможност да изключва изсяващите апарати един по един. Комуникацията между машината и смартфона/таблета става посредством безжична защитена мрежа, за която не е необходима интернет връзка. 
 
 
По време на Агритехника 2015, Vaderstad получи и наградата „Машина на годината 2016“ в категория електорника, за своята иновация със системата за броене на семена и прецизно изсяване SeedEye. Тя позволява да се зададе нормата на изсяване на семената на квадратен метър без да е необходима допълнителна калибровка. Системата SeedEye е доразвитие на иновациите от E-Control и цели да даде още по-голям комфорт на оператора при ежедневната му работа и да доведе до по-голяма отчетност и сигурност в зърнопроизводството.
 
Заедно с иновациите при сеялките и прецизното земеделие, Vaderstad показаха и редица подобрения във вече доказалите се със своята ефективност култиватори OPUS. Те ще се предлагат в нови работни ширини от 4 и 5 метра. Конструирани са на база същата издръжлива метална рама, като работната дълбочина при тях вече достига до 40 см. при разстояние между дисковете от 27 см и клиренс  80 см.
 
Повече информация за продуктите на Тайтън Машинъри България можете да получите в регионалните представителства в страната и на националния телефон: 0700 135 04

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug