Väderstad Proceed e FARM MACHINE 2022 в категория сеялки

Тази сеялка може да постави най-малките семена на перфектната дълбочина с прецизност до милиметър

Väderstad Proceed e FARM MACHINE 2022 в категория сеялки

Сега Väderstad дава възможност да постави дори най-малките семена на перфектната дълбочина с прецизност до милиметър. Именно с това машината си спечели признанието на журито, сред които и екипа на Трактор.БГ и заслужи приза FARM MACHINE 2022 в категория сеялки.

 

John Deere 9600i е машина на 2022 в категорията фуражокомбайн

 

Нормата на семената е наполовина, а добивът е същият

Полевите опити показват, че Proceed може да намали на половина сеитбената норма, запазвайки нивото на добива такова като на модерните сеялки за слята сеитба. Важно е да се отбележи и че културите са по-силни и се развиват изключително равномерно във всички етапи на растеж на реколтата.

 

Високо адаптиране

При сеитба на зърнени култури, Proceed има разстояние между редовете от 225 или 250 мм. Чрез лесна промяна на конфигурацията и бърза смяна на семенните дискове, машината може да бъде променена на междуредие 450 или 500 мм за култури като захарно цвекло или маслодайна рапица. А след това да се конфигурира отново за сеитба на култури като царевица, слънчоглед или памук с междуредие до 750 мм. Всички култури ще бъдат засети с ненадмината прецизност, увеличавайки потенциала за добив на всяко едно семе.

 

Прецизни изсяващи секции

Сърцето на Proceed са нейните високо прецизни изсяващи секции. Преди полагането на семената, самостоятелни притъпкващи колела уплътняват почвата, за да осигурят еднакви условия за всяко семе. Притъпкващите колела са монтирани индивидуално и имат хидравличен натиск, за да се осигури висока производителност.  

 

Очаквайте победителите и в останалите категории на FARM MACHINE 2022 да станат ясни до 23 март.

Добави коментар