Vaderstad пуска най-голямата си прецизна сеялка Tempo R (ВИДЕО)

Vaderstad пуска най-голямата си прецизна сеялка Tempo R (ВИДЕО)

Шведският производител на сеялки и почвообработваща техника Vaderstad, представен на българския пазар от Тайтън Машинъри България АД, пуска на пазара най-голямата до момента сеялка за окопни култури Tempo R.

Машината впечатлява със своята здрава конструкция и прецизност при висока скорост на работа. Сеялките Tempo се предлагат в ширини от 4 до 12 реда и междуредово разстояние от 45 до 100 см. Исяването става под високо налягане, което позволява работа при висока скорост, като точността и качеството на сеитба се запазват.

През миналата година в Украйна беше постигнат световен рекорд, при който с 8-редова сеялка Tempo R бяха засети 2120 дка царевица за 24 часа със средна скорост 18 км/ч и точност при изсяване на семената 95%.

 

 

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА!

 

 


Новост от Vaderstad за сезон 2014 е концепцията E-services (електронни услуги),която осигурявавъзможност за безжично управление на сеялките чрез лесно и удобно iPad приложение.

Предимствата са лесен ъпдейт на софтуера, както и отличен графичен интерфейс за контрол на машината от трактора. Системата E-контрол може да се комбинира с ISOBUS терминал, т.е. и двата екрана могат да бъдат използвани едновременно.

Новост от Vaderstad e сеялката Spirit 600C, оборудвана с хидравлична система Load Sensing, за автоматично регулиране на маслото. Сеялката може да се оборудва за полудиректна сеитба с торовнасяне под името Spirit 600C StripDrill с работна ширина 6 метра. Сеялката работи с висока производителност при работна скорост от 15 км в час.

При почвообработващата техника Vаderstadпуска за новия сезон обновен култиватор Swift с лек почвен валяк EasyRunner. Той се предлага с работни ширини 5,6 и 7,2 м. Работи на дълбочина до 20 см и разбива отлично дори и по-едри буци пръст.

Пълна информация за портфолиото машини Vaderstad на българския пазар и актуални ценови оферти можете да получите от Тайтън Машинъри България – официален вносител на бранда за България