Vaderstad пусна нови сеялки и култиватори за сезон 2015 (ВИДЕО)

Vaderstad пусна нови сеялки и култиватори за сезон 2015 (ВИДЕО)

Изключително силен интерес към промо офертите за предстоящата пролетна кампания отчете Тайтън Машинъри по време на изложението БАТА Агро, което се проведе в Стара Загора

 

Изключително силен интерес към промо офертите за предстоящата пролетна кампания отчете Тайтън Машинъри по време на изложението БАТА Агро, което се проведе в Стара Загора. Фермери от цяла България посетиха щанда на компанията, където сключваха сделки и се възползваха от облекчените възможности за лизинг на нова и употребявана селскостопанска техника. Силен бе и интересът към договаряне на трактори, комбайни и инвентар по повод предстоящия старт на мярка 4.1 от ПРСР – Инвестиции в земеделските стопанства.


 
Vaderstad Rapid – Сеялка за всяко поле!
Акцент на щанда на Тайтън Машинъри беше новата сеялка Vaderstad Rapid, която се отличава с по-красив дизайн, изчистени форми и оптимизирана до най-високо ниво производителност. Специален гост на щанда беше г-н Бернт Мартенсън, Мениджър продажби за България, Австрия, Швейцария и Холандия, който заяви: „Ние модернизирахме машината и ключов момент е, че добавихме хидравлично задвижване на дозиращия механизъм и радар за скорост. По този начин лесно можем да контролираме сеитбената норма.“

 
Vaderstad Spirit – Впечатляваща прецизност!
Друг акцент на щанда на Тайтън Машинъри бе новата сеялка Vaderstad Spirit Strip Drill. Тя е пригодена за прецизна сеитба, като култивиращите и органи могат да извършват ефективно продълбочаване и внасяне на тор на две нива до 30 см. дълбочина. Машината извършва с едно минаване – почвообработка, подравняване и торовнасяне, уплътняване на почвата, сеитба, повторно уплътняване и подравняване.
 
„Иновативното в тази сеялка е, че може да внася тор в две различни дълбочини. Това спомага за по-бързото образуване на коренна система и по-голямата издръжливост на посевите при променящи се климатични условия, а заедно с това се увеличава и добивът от декар.“, категоричен е г-н Бернт Мартенсън.
 
Vaderstad Tempo – сеялка рекордьор!
Пред зърнопроизводителите Тайтън Машинъри показа и сеялката рекордьор от миналата година - Vaderstad Tempo.  В рамките на 24 часа, в плевенското село Комарево, 12 редовият модел Tempo R зася 3060 дка слънчоглед при средна скорост 19 км/ч.
 
“Vaderstad Тempo е пригодена за световния пазар и е лидер в сеялките за редови култури. Tempo вече се е доказала успешно както в сеитбата на царевица, така и на слънчоглед. С рекордът ни в България доказахме изключителната издържливост и прецизност при висока скорост.“, заяви още г-н Бернт Мартенсън.

 
Vaderstad Opus – ново поколение здрави и производители култиватори
Новата серия култиватори Opus получиха Златен медал на международното изложение СИМА, което се проведе в Париж. Vaderstad Opus се предлага на българския пазар с работна ширина 6 и 7 метра. На БАТА Агро бе показан моделът Opus 600, който е с работна ширина 6 м и е тежък тип. Подходящ е за интензивна работа в полето, особено за тежки почви. Работната дълбочина е 25 см. Рамата на култиватора е стабилна и това позволява равномерна обработка на почвата, дори и в наклонени терени. Ролерите на култиватора са предназначени за работа в изключително влажни почви, каквато е тенденцията в България и през този сезон.

 
„Колкото по-бързо се движат нашите машини, толкова по-производителни са те и пестим ценно време за фермерите!“, заяви в заключение г-н Бернт Мартенсън.
 
Новата гама почвообработващи машини на Vaderstad се предлагат ексклузивно от официалният вносител на марката – Тайтън Машинъри България АД.
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!