Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Valtra представи своите нови серии трактори с SCR двигатели

Valtra представи своите нови серии трактори с SCR двигатели

новия трактор Valtra N 163

Финландския производител на трактори VALTRA, който е част от световния концерн AGCO, представи по време на изложението Агритехника в Хановер, своите нови серии трактори , оборудвани с двигатели със селективна каталитична редукция SCR.

 

VALTRA е първия производител на трактори в Света, въвел тази технология още през 2008-а година при своите S- серии.

 

По време на Агритехника 2011, посетителите видяха новия модел Valtra N 163, който е най-мощния 4 цилиндров трактор в Света. Той се предлага във варианти с безстепенна трансмисия Direct или многостепенна - Versu. Номиналната мощност на този трактор е 163 к.с., а максималната достига 171 к.с.

 

Подобрения дизайн в предницата на трактора, позволява по-добра видимост от кабината, както и по-добро осветяване с новите фарове, когато е тъмно. Освен това, новата предна част дава възможност за по-голям ъгъл на завиване на гумите и по-малък радиус при обръщане посоката на движение.

 

Капацитетът на горивния резервоар при новата N серия е увеличен до 230 литра. Друга новост е и опционалната предна навесна система LH LINK.

 

Новата N-серия трактори Valtra се произвежда серийно със заготовка за автоматично-управление чрез сателит с точност до няколко сантиметра, която се съчетава със заводската тракинг система AGCOMMAND. Тя дава и събира данни за местоположението на машината, както и за работата на основните агрегати в нея.


Новата N серия трактори Valtra е представена от следните модели :

Модел

Трансмисия

Макс.мощност к.с. (kW) *

Макс.въртящ момент Nm*

N163

Versu, Direct

171 (126)

700

N143

HiTech, Versu, Direct

160 (118)

650

N123

HiTech

143 (105)

560

N113

HiTech

130 (96)

530

* ISO 14396

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug