Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Варекс ООД подготвя презентация на самоходни пръскачки Challenger

Варекс ООД подготвя презентация на самоходни пръскачки Challenger

 

Варекс ООД подготвя презентация на самоходни пръскачки Challenger. Моделите, които ще бъдат представени на 05-и Април близо до Велико Търново са закупени от зърнопроизводителя и собственик на Мелница - Велико Търново - Младен Милков.

 

Представянето на машините ще бъде от 11 ч. на главния път от Велико Търново за Русе, между селата Петко Каравелово и Раданово.

 

Вчера собственика на новите самоходни пръскачки Challenger ROGATTOR 655 изтества една от тях в свое землище близо до Велико Търново.

 

Презентацията на новите машини, която ще се осъществи на 5-и Април е и своеобразна Световна премиера на тези модели самоходни пръскачки.

 

Очаквайте снимки и видео от представянето на Challenger ROGATTOR 655.

 

© 2012 Tractor.BG

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug