Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Варекс приключи успешно серията от есенни презентации с демонстрация в Първомай

Варекс приключи успешно серията от есенни презентации с демонстрация в Първомай

 

С полева демонстрация на трактори и прикачен инвентар в Първомай, фирма Варекс ООД приключи успешно серията от есенни презентации на агротехника в цялата страна.


В полето на първомайската кооперация „Единство 94“ и със съдействието на Община Първомай и лично кмета г-н Ангел Папазов Варекс ООД представиха трактори Challenger и Valtra, както и прикачен инвентар Simba Great Plains, Goizin, Maschio Gaspardo и самоходни пръскачки Challenger.

 

В началото на презентацията управителят на Варекс г-н Иван Масларов съобщи, че именно от Първомай започна нашият бизнес в миналото през 1999 г. Именно тук доставихме първият трактор Valtra, със съдействието на наша дъщерна дилърска фирма, като първият наш клиент е кооперация „Единство 94“. С гордост можем да кажем, че въпреки близо 17-те си хиляди моточаса, тракторът и сега работи отлично, заяви още г-н Масларов.


Голяма част от машините на презентацията бяха собственост на фирма Барбарос Масагет Табако, с управител Мюмин Ахмед.

 

Бяха представени различни комбинации машини – на първо място конвенционални плужни обработки, след това – минимални обработки и работа на самоходни пръскачки.

 

При конвенционалните обработки земеделските производители видяха следните машини: Гумено-верижен трактор Challenger 865C, 570 к.с. в комбинация с продълбочител Simba Flatliner 500; колесен трактор Valtra Т 171H, 185 к.с. с 4-корпусен плуг Goizin; Трактор Valtra с 5-корпусен плуг Goizin; Гумено-верижен трактор Challenger 765, 350 к.с. в комбинация с плуг Goizin Orion, 8 корпуса.

 

В групата на минималните обработки бяха показани следните комбинации от трактори с прикачен инвентар: трактор Valtra, 205 к.с. с разрохквач Simba TL 3 м; трактор Valtra в комбинация със Simba X-press 4,6 м; трактор Challenger 865 с мултифункционалния култиватор на Simba SL 700. Бяха представени и трактори Valtra в комбинация със сеялки за есенници Maschio Gaspardo.

 

В края на демонстрацията фермерите видяха самоходни пръскачки Challenger - Spra Coupe и RoGator. Spra Coupe 7660 е с 30-метров размах на алуминиевите криле и вместимост на резервоара 2750 л. Оборудвана е с двигател Catterpillar, 174 к.с. Тази високопроизводителна машина работи с т. нар. концепция за пръскане с минимални обеми, висока концентрация на разтвора и висока работна скорост – 20-25 км/час.

 

В рамките на един месец фирма Варекс представи пълната си гама трактори и почвообработващ инвентар като започна от северозападна България (село Доктор Йосифово) премина през централна България (село Раданово) и приключи в южна България (град Първомай).

Това, което можем да обобщим в края на кампанията е, че фирма Варекс затвърждава своето присъствие във всички региони на страната. Ние вървим напред и вече предлагаме комплексни решения, както за големите, така и за средните и малките земеделски производители, коментира търговският директор Филип Лазаров.

Коментари
МЕТИН
на 05.01.2010 17:24:01
[:success:]
thekwo6
на 06.01.2010 08:13:31
добре че е руския пазар, че и John Deere щяха да са на сериозен минус, ако разчитат само на продажбите на трактори, сглобени в Турция...
МЕТИН
на 06.01.2010 11:25:08
къде да са сглобени в Карлово ли,то и мердседесите вече идват от китай!
kadir
на 06.01.2010 18:23:52
za men e mnogo yaka[:namigvane:][:namigvane:][:namigvane:][stars][stars][stars][:stupid:][:stupid:][:stupid:][:stupid:][:stupid:][:stupid:][:stupid:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug