Варекс ще представи Challenger на панаира в Добрич

Варекс ще представи Challenger на панаира в Добрич

Предизвикателно мощен трактор Challenger ще представи Варекс ООД по време на селскостопанското изложение в Добрич, което започва във вторник /28-и/ идната седмица и ще продължи до 1-и Септември.

На открита площадка N 3 , зърнопроизводителите и фермерите ще могат да се запознаят с най-ново поколение верижен трактор AGCO Challenger, както и с широка гама почвообработващи продукти и специализирана техника на фирмите Simba, Sola, Capello, Seppi.

На вниманието на земеделските производители ще бъдат представени и възможностите за финансиране закупуването на селскостопанска техника, предвид фактът, че с дъщерните си компании Транслизинг и Агрилизинг, Варекс заема една от водещите позиции в България при лизинга на селскостопанска техника и оборудване.

Припомняме Ви, че в началото на тази година трактора  Challenger MT 975-B бе обявен официално за най-мощният трактор в Света. Със своите 615 к.с., множество високо-технологични системи и не на последно място внушителен вид, това е един своеобразен исполин в тракторната индустрия. Challenger MT 975 -B с двигател на Caterpillar с обем 18,1 литра, е най-мощния трактор на планетата, а негови съперници бяха John Deere 9620 и CASE Stiger STX 530.

От началото на производството на трактори Чалънджър до днес, са произведени 63 различни модела, като най-новите серии сa MT и са с мощност от 91 до 615 к.с.