Варекс учреди фен клуб на Massey Ferguson в България (СНИМКИ)

Варекс учреди фен клуб на Massey Ferguson в България (СНИМКИ)
Фирма Варекс ООД учреди Фен клуб на клиенти, почитатели и приятели на марката Massey Ferguson в България. Събитието се състоя в архитектурното селище Арбанаси в изискана обстановка и много гости фермери и бизнес партньори на компанията. 
 
 
Специално за учредяването на клуба присъства и голям екип от световният производител на трактори и комбайни Massey Ferguson: Кембъл Скот - Маркетинг мениджър за бранда,  Фредерик Моро - Мениджър бизнес развитие в  AGCO за Massey Ferguson , Майк Слингър - Мениджър продажби, Йенс Кристиан Отте - Регионален мениджър комбайни в AGCO. Това за пореден път засвидетелства доброто партньорство с фирма Варекс и ангажираността на световния лидер към българските фермери.
 
В своето приветствие към гостите г-н Иван Масларов, управител на фирма Варекс заяви:
„За нас е много голяма чест, че сте отделили от безценното си време! Основното, което искаме да постигнем тази вечер, е да сме по близо до вас, като основем клуба на Massey Ferguson в България. А той със сигурност ще се разраства все повече и повече.“
 
 
Партньорите на фирма Варекс от световния производител AGCO също подкрепиха учредяването на клуба: „България е много важен пазар за нас, където марката Massey Ferguson е добре позната и ние сме доволни от сътрудничеството си с фирма Варекс'', заяви  Фредерик Моро. Той представи новите модели трактор MF 7726 и зърнокомбайн MF 7370 БЕТА от 2015 г., които по думите му са изключително подходящи за нуждите на българските фермери.
 
 
Маркетинг мениджърът Кембъл Скот от своя страна представи пред гостите развитието и изграждането на марката  Massey Ferguson в България, като подчерта, че бългрските клиенти могат да разчитат на отлично търговско и сервизно обслужване на машини от страна на фирма Варекс. „Ние ви предствяме най- добрите части от селскостопанското обурудване в света, най- добрите специалисти, фабрики и центрове, които ви помагат, както когато ги купуването, така и след това'', допълни Кембъл Скот.
 
 
След дадения официален старт на събитието търговският директор на фирма Варекс Филип Лазаров поясни за читателите на Трактор.БГ:
 
Създаването на клуб на  Massey Ferguson е най- естественото нещо, което всеки един национален вносител би направил, защото марката е най-популярната в света. Това е признато от всички, като в България е изключително добре позната и има много почитатели. С това целим да възродим популярността на марката, като се създаде определен кръг от клиенти, които са лоялни към марката и така да продължим по нататъшното ни развитие заедно.“
 
 
Филип Лазаров обясни и какви ще са бенефитите за членовете на клуба, а именно – специални отстъпки при закупуването на нови машини, отстъпки при гаранционно и извънгаранционно обслужване на машините, както и отстъпки при покупка на резервни части. Също така всички членове на клуба ще бъдат включени  във всички инициативи на  Massey Ferguson, които се очаква да бъдат много на брой и много атрактивни за клиентите, подчерта още Лазаров.
 
От своя страна г-жа Елисавета Маркова, основател и управител на фирма Варекс обобщи относно учредяването на клуба на марката Massey Ferguson в България: „Идеите за бъдещото развитие на фирма Варекс са насочени към увеличаване на пазарния дял на марката, защото това са едни надеждни машини, добре познати в нашата страна. Поемаме голяма отговорност и за повишаване на качесвото на предлаганите услуги, на следпродажбените услуги, защото нашите клиенти наистина заслужават това и ние ще им го предоставим.“
 
 
Събитието по учредявне на фен клуба на Massey Ferguson продължи с официална вечеря и увеселителна програма, в която за доброто настроение на гостите се погрижи актьорът Краси Радков. Всеки един от гостите на събитието получи клубна членска карта Massey Ferguson. След вечерята гостите се насладиха на нестинарски танци и празнична заря.
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!