Варекс впечатли посетителите на Булфорест Шоу 2012 с машина за горски пътища

Варекс впечатли посетителите на Булфорест Шоу 2012 с машина за горски пътища

Фирма Варекс ООД впечатли посетителите на Булфорест Шоу 2012 с машина за горски пътища.

 

Специализираната машина SEPPI-M беше агрегатирана към трактор Valtra. Само за няколко минути машината проправи горски път в напълно необработена местност с твърда почва и камъни.

 

Собствениците на гори, които наблюдаваха презентацията бяха учудени от дълбочината на ефективна обработка на почвата, която показа машината.

 

Горски кооперации и собственици на гори се събраха на първото специализирано изложение за горска техника на Булфорест Шоу 2012. Мероприятието, което започна вчера и ще продължи до събота включително се провежда на връх Мечи чал В Родопите.

 

Официалното откриване на изложението бе извършено от кмета на Чепеларе Тодор Бозуков и от аграрния министър Мирослав Найденов, но не чрез прерязване на лентичка, а с отсичане с брадва на лентичката, поставена върху дръвник.

 

По време на изложението, организирано от Феър Нет, посетителите видяха множество презентации на специализирана горска техника.

 

В рамките на октриването се проведоха състезания за рязана на дървени трупи с моторни триони. Пред посетителите беше показана и мобилна машина за експресна направа на дупки за засаждане на дръвчета, след работата на която министър Мирослав Найденов задаси разсад на борче. За нуждите на горските стопани на изложението бяха показани и високопроходими ATV-та, кросови мотори и пикапи.

 

©2012 Трактор.БГ