Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Вече се предлагат оригинални кабини към тракторите KIOTI серия CK

Вече се предлагат оригинални кабини към тракторите KIOTI серия CK

Трактор KIOTI CK с кабина

KIOTI произведе и пусна на пазара кабини за тракторите си от серия CK. Серията предлага трактори с мощност 22, 27, 30 и 35 к.с., които могат да бъдат оборудвани с механична или HTS трансмисия.

В България са най-познати моделите KIOTI CK22 и CK35 – технологични и ефектични машини, които са подходящи за всякакъв вид земеделие. Тракторите са многофункционални и могат да изпълняват всякакви операции. Особено приложими са в малки ферми, оранжерии, паркове, градини, също така при работата с челен товарач или използван като лозарски трактор.

Новите кабини разширяват тяхното приложение и ги правят още по-удобни за работа. Кабината е оборудвана с тонирани стъкла, отварящо се предно и задно стъкло, парно, шибидах, радио-касетофон. Кабината отразява типичния висок комфорт за KIOTI.

Удобството е, че новата кабина може да се монтира и на вече продадени трактори. А като се има предвид специфичния климат у нас, това ще улесни фермерите и ще разшири възможностите за приложение, така например ще могат да бъдат използвани като лозаро-овощарски за работа до 150 дка (тракторът е широк 1380мм).

Кабините ще бъдат налични в началото на следващата година.

 

За повече информация: Драганови СД, тел. 032/693022

www.tractor.dir.bg

pid@plov.omega.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug