Вече се предлагат оригинални кабини към тракторите KIOTI серия CK

Вече се предлагат оригинални кабини към тракторите KIOTI серия CK

KIOTI произведе и пусна на пазара кабини за тракторите си от серия CK. Серията предлага трактори с мощност 22, 27, 30 и 35 к.с., които могат да бъдат оборудвани с механична или HTS трансмисия.

В България са най-познати моделите KIOTI CK22 и CK35 – технологични и ефектични машини, които са подходящи за всякакъв вид земеделие. Тракторите са многофункционални и могат да изпълняват всякакви операции. Особено приложими са в малки ферми, оранжерии, паркове, градини, също така при работата с челен товарач или използван като лозарски трактор.

Новите кабини разширяват тяхното приложение и ги правят още по-удобни за работа. Кабината е оборудвана с тонирани стъкла, отварящо се предно и задно стъкло, парно, шибидах, радио-касетофон. Кабината отразява типичния висок комфорт за KIOTI.

Удобството е, че новата кабина може да се монтира и на вече продадени трактори. А като се има предвид специфичния климат у нас, това ще улесни фермерите и ще разшири възможностите за приложение, така например ще могат да бъдат използвани като лозаро-овощарски за работа до 150 дка (тракторът е широк 1380мм).

Кабините ще бъдат налични в началото на следващата година.

 

За повече информация: Драганови СД, тел. 032/693022

www.tractor.dir.bg

[email protected]