Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Vicon разшири серията си при косачките Extra с три нови модела

Vicon разшири серията си при косачките Extra с три нови модела

снимка: Vicon

Vicon продължава да разширява серията си косачки Extra. През тази пролет три нови модела направиха дебюта си на европейския пазар. В замяна на моделите DMP2401TC и DMP3001TC, идват новите задноприкчани косачки 624T и 628T.

Преднонавесната косачка 632FT идва на мястото на малко по-тесния модел FMT3001. Новите косачки се присъединяват към останалите 4 модела в серията Extra, като я допълват с работни ширини съответно 624T – 2,4 м, 628T – 2,8 м и 632FT – 3,2 м.

Новите модели в серията Extra имат подобрен дизайн. Увеличен е и капацитетът на горивото.

При транспортиране задноокачваните косачки се обръщат на 125 градуса, за да гарантират по-равномерно разпределение на носещата греда на трактора. За да имат възможност за агрегатиране с различни модели трактори, скоростната кутия може да работи с 540 или 1000 об/мин.

Повече информация за продуктите на Vicon на българския пазар можете да получите от Римекс 1 – Холдинг ЕАД.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Tрактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug