Вижте как може да увеличите потенциала на пасището и културите си

Доверете се GORENC - топ производител на почвообработваща техника

  • 357
  • 0
  • Новини
Вижте как може да увеличите потенциала на пасището и културите си

Аераторът, наричан още „иглена брана“, започна да се прилага все по-широко в съвременните устойчиви земеделски практики. Фермерите разбраха, че благодарение на машината, те могат да увеличат потенциала на пасището си, да позволяват на кислорода и водата да проникват в почвата, както и да премахнат заплевеляването на полето.

 

За какво се използват?

Машините намират широко приложение при отглеждането на зърнени култури и зеленчуци, сред които: пшеница, царевица, маслодайна рапица, картофи, грах, соя, боб и други. Аераторът помага както за ефективно механично премахване на плевелите, така и за аериране на горния слой на почвата.

 

 

Друга отличителна черта е положителното влияние при обработване на пасища. Чрез аериране в началото и края на сезона се увеличава значително капацитетът на пасището, спомага се за задържането на вода при сухи периоди и улеснява проникването на кислород.

 

На кого да се доверя?

Макар и на пръв поглед опростена машина, за да бъде тя издръжлива и ефективна, се изисква добра технология на производство и внимание към детайла. Именно на това разчита словенската семейна фирма GORENC, чийто официален вносител за България е Трактор инвест – Карлово. 

 

 

С над 40-годишен опит GORENC се превръща във водещ производител на почвообработваща техника в Словения, като продуктите се изнасят в редица европейски страни, сред които Австрия и Германия.

 

Аераторите заемат главна роля в производството на GORENC. Предлагат се голям набор от работни ширини – от 2 до 12 метра, което ги прави подходящи както за малки, така и за големи стопанства.

 

 

Основни ползи:

- пълен контрол над плевелите, посредством големия брой пружини тела;

- подобрено аерирането на почвата и водния капацитет; 

- минимизирана загуба на хранителните вещества на почвата; 

- улесняване на устойчивото и екологично отглеждане на културите; 

- възстановяване на почвената кора; 

- лесназа експлоатация и поддръжка машина.

 

 

Повече информация за продуктите на GORENC може да получите от официалния вносител ТРАКТОР ИНВЕСТ на тел. 0879 01 10 10 или да изпратите запитване за оферта на [email protected].

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар