Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Vogel-Noot пусна на пазара нова компактна дискова брана - TerraDisc Pro

Vogel-Noot пусна на пазара нова компактна дискова брана - TerraDisc Pro

компактна дискова брана Vogel & Noot

 

 

Нова серия компактни дискови брани TerraDisc pro пусна на пазара един от водещите производители на почвообработваща селскостопанска техникa - Vogel & Noot.

 

Новите дискови брани са изключително подходящи за тежки и твърди почви. При първите тестове на полето браната от тази серия показва отлично мискиране на растителните остатъци при царевица с почвата.

 

От Vogel & Noot са представили нов начин на подреждане на дисковете, който изисква по-малка мощност на трактора. Компактната дискова брана Terra Disc Pro е с изместен център на тежеста и намален клиренс, които осигуряват равномерно проникване на дисковете в почвата, без ненужно задълбаване, което да затормозява трактора.

 

 

Важна новост е възможността по хидравличен път от кабината да бъде управлявана дълбочината на работа на дисковата брана. За този сезон, Vogel & Noot предлагат дисковата брана в 2 модификации : 3 метра и 4 метра работна ширина. Изборът на притъпкващи валяци е сред 6 модела, в зависимост от почвените условия. Диаметъра на всеки диск е 510 мм.

 

Нужното агрегатиране е съответно минимум 90 к.с. за браната с 3 метра работна ширина и мин. 120 к.с. за 4-метровата брана.

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug