Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Volvo купи акции на SAME Deutz Fahr ( SAME, Deutz, Lamborghini, Hurliman и Gregoire )

Volvo купи акции на SAME Deutz Fahr ( SAME, Deutz, Lamborghini, Hurliman и Gregoire )

SAME Deutz-Fahr (SDF), един от световните лидери в производството на трактори, селскостопански машини и дизелови двигатели и Volvo са постигнали споразумение за трансфера на 22,117,693 акции на DEUTZ AG.


Получената структура на акционерното участие ще даде на Volvo малко над 25% и  8,44% на SDF.

 

"Deutz AG е бил и остава важен доставчик и стратегически партньор за нас", казва Лодовико Бусолати, главен изпълнителен директор на SAME Deutz-Fahr .

 

"Новата структура на акционерното участие отразява укрепването на търговското сътрудничество между Volvo и Deutz AG, а също така ще потвърди съществуващото дългосрочно сътрудничество с SDF. Ние сме много доволни от постигнатото споразумение с Volvo, което ще отвори отлични нови възможности за развитие на Deutz AG ".


За SDF:

SAME Deutz-Fahr (SDF) е един от водещите световни производители на трактори, комбайни, дизелови двигатели и земеделска техника. Продуктите на компанията са произведени и продавани в цял свят под марките DEUTZ-FAHR, Lamborghini, HÜRLIMANN и Gregoire.
Групата произвежда трактори, вариращи от 25 до 270 к.с. и комбайни от 100 до 366 к.с..


През 2011 г. в SDF заети 2500 души по целия свят, а оборота от продажби възлиза на 1млрд. 115 милиона евро.

 

© 2012 Tractor.BG

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug