Второто пролетно издание на БАТА АГРО ще се проведе от 8 - 12 март 2016 г.

Второто пролетно издание на БАТА АГРО ще се проведе от 8 - 12 март 2016 г.
Второто пролетно издание на БАТА АГРО ще се проведе в периода 8 - 12 март 2016 г. Това бе решено на Общо събрание на Българска асоциация на търговците на агротехника, състояло се на 25 април 2015г. 
 
След първото успешно издание на БАТА АГРО 2015 - Пролет, членовете на Асоциацията единодушно се обединиха около идеята през 2016г. Пролетното изложение да се проведе в същия период и формат, на летището Стара Загора. 
 
От 2010г. Международното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО се провежда ежегодно, като запазва уникалния си за България формат - на открито, с възможност за демонстрации и тестване на техниката в работен режим. Спецификата на селскостопанската година и необходимостта от по-чести срещи с клиентите, наложиха промяна в периодите на провеждане и от 2015 година, с решение на Общото събрание на БАТА АГРО, изложението се провежда два пъти в годината - пролет и есен.  
 
Организацията и провеждането на БАТА АГРО 2015-Пролет бяха отчетени за успешни, с голям брой изложители и сериозна посещаемост, въпреки неблагоприятните метеорологични условия. 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!