Weidemann - изборът при товарачите на Йордан Еринин

Това са машини, създадени само за работа, без да мислиш за нищо друго, категоричен е фермерът

Weidemann - изборът при товарачите на Йордан Еринин

Търсихме машини, които да са здрави, заради агресивната среда, в която работят. Да са бързи и маневрени, за да извършваме бързо eжедневните процеси. Да са компактни, за да можем да ги ползваме вътре при животните. Всичко това намерихме в товарачите Weidemann, а те се оказаха и много икономични. Наистина са машини, създадени само за работа, без да мислиш за нищо друго. Това разказа Йордан Еринин, който развива строителна и селскостопанска дейност в курортния град Банско.

 

Агритоп – винаги с най-доброто решение

 

Започва да се занимава активно с животновъдство през 2010 година. Стартира с 40 животни , а днес вече във фермата се отглеждат 180 животни – млечно и месодайно направление, които той произвежда от елитни бици, внос от Германия, Австрия и Франция. Животните са от породите Симентал и Лимузин. Обработва земеделска земя, на която отглеждат царевица, зърно и други земеделски култури за изхранване на животните и пасища.

 

 

„Вече имаме три модела Weidemann. Веднага след като купихме първия - Т5522 разбрахме, че това са нашите машини, останахме впечатлени от работата, която вършат. Малко след това купихме и другите два модела - 3080Т и  Т6027.
Много съм доволен от марката Weidemann, вече съм абсолютен неин фен. Качеството им е безупречно, а още по-важното е, че поддръжката и сервизирането от Агритоп са отлични и реакцията им е много бързa“.


За да улесни работниците и създаде условия за гладко протичане на работните задачи по отглеждане на животните в края на 2018 г. той купува Weidemann Т5522. Избира телехндлера заради неговата компактност и отличната комбинация от височина на повдигане и голям производствен капацитет. 

 

 

„Използваме го за всичко свързано с животните, особено за дейностите вътре на затворено, където ни е много необходимо компактност и маневреност. С неговата ширина 1,80 м. и височина 1,95 м. е идеален и за почистване на легловите зони на животните или раздаване и прибутване на храната по хранителните пътеки. Използваме го също и за почистване на всички площи в стопанството“, обясни той.

 

Оборудван с различни работни инструменти той се превръща в мултимашина и е незаменим помощник в животновъдната дейност. 

 

„Преди използвахме различни други машини, но не отговаряха на всичките ни нужди, които произтичат в животновъдната работа. Ежедневните дейности се извършваха предимно от  работниците. След като Weidemann T5522 започна да върши всичко сам и аз, и работниците ми сме изключително доволни. За това реших да купя още един по-голям телскопичен модел. Вече сме собственици на модела Weidemann 3080Т. Агритоп ни го доставиха зимата и успяхме да включим 3080Т много активно в подготовката на Световната ски купа. Машината ни очарова с безупречната си работа на 1800 м надморска височина, тя показа, че е наистина многофункционална и надеждна“, добавя фермерът.

 

 

Weidemann 3080 CXT се използва за всички по-тежките работи свързани с земеделието, животновъдството и строителството в бизнеса на Йордан Еринин. Той се използва за прибиране на зърното и зареждане на фуражораздаващото. Също така активно е включен в процеса на  силажиране и балиране. Оборудван със строителна кофа той е с впечатляващи възможности за извършване на прехвърлянето на пясък и други материали в камиони, за заравняване на площи и за транспорт на строителни материали.
 
„Постоянно разширяваме нашата дейност, съответно и нуждата от още здрави и надеждни машини се увеличава. Спрямо спецификата на нашата дейност и след консултации с Агритоп избрахме следващия модел Weidemann Т6027. Това е уникална машина - компактна и същевременно много прoизводителна“, категоричен е Еринин.

 

Повече информация може да откриете на интернет адрес: www.agritop.bg и телефон: 02 / 971 26 20.
 

Добави коментар