Weidemann – перфектните товарачи с нисък разход на гориво и минимално обслужване

Weidemann – перфектните товарачи с нисък разход на гориво и минимално обслужване
Най-новият модел Weidemann  е вече във България, АГРИТОП ще го представи на есенната БАТА АГРО. Фермерите ще могат да се уверят в качествата на този и на останалите модели на немския бранд по време демонстрациите организирани от фирмата. Те ще се проведат на 1 и 2 септември на търговската база на АГРИТОП на входа на летище Стара Загора. Фермери и животновъди ще могат сами да пробват и нагледно да видят как работят част от моделите. Машини, създадени за работа,  които са неизменни помощници и в животновъдните и в земеделските стопанства. Машина, която веднъж влезла във Вашето стопанство, никога повече не бихте я сменили.
 
 
Новият по-голям телескопичен товарач  Т6027 е уникален със своята комбинация от компактност, голяма височина на повдигане и висока производителност. Възможността за задвижване на всички колела го правят абсолютно стабилен и добре подготвен за всякакви задачи.С височина на повдигане от 6 м и сила на повдигане от 2,7 тона, T6027 е перфектната  машина за средни и големи стопанства. Отличната маневреност и високата стабилност на машината позволяват широк спектър на работа.
 
 
Weidemann Т6027 се захранва с 2,5-литров 4-цилиндров турбо двигател Kohler с мощност 75 к.с., отговарящ на най-новите технологии и стандарти за вредни емисии Т4, без допълнителна технология за обработка на изгорелите газове, което го прави лесен за поддръжка. По точи начин машината е много икономична, въпреки нейната мощ и динамичност.
 
 
Той е с изключителна мощ и производителност и с минимален разход на гориво. Максималната сила на повдигане е увеличена на 2,7 тона на височина от 6 метра, което го прави с по-голям диапазон  от приложения на работа. Изключително гъвкав телехендлер, предназначен за земеделските и животновъдни ферми. Отличен за работа в тесни пространства. 
 
 
Многократно награждаваната иновативната вертикалната система на повдигане (Vertical Lift System - система за вертикално повдигане) на Weidemann е налична и при този модел товарач, VLS осигурява почти вертикално повдигане и спускане на стрелата, което изключително много подобрява стабилността на машината. При включен VLS режим на работа операторът може едновременно да повдига и разпъва стрелата, палетната вилица се повдига в абсолютно хоризонтално положение. При VLS водачът може да избира между три различни режима: режим „Кофа”, режим на натрупване и ръчен режим на работа. 
 
Weidemann Т6027 е подходящ и за работа с ремарке – на разположение са различни тегличи: от обикновено приспособление за скачване при маневриране, през полуавтоматика, до автоматичен теглич.
 
 
T6027 е с отлична видимост надясно, благодарение на дълбоко изтегления и наклонен капак на двигателя. Там, където не е необходимо преминаване под 2 м, водачът, благодарение на повдигането на кабината с 12 см, получава по-добра видимост върху цялата работна площадка. 
 
 
Както при другите модели така и при Т6027, инженерите на Weidemann са заложили много за да осигурят максимален комфорт и удобство по време на работа. Тази машина е създадена за водачи, които ще прекарват много време зад волана Кабината е с ниски нива на шум и оборудвана с ергономична седалка за водача, която  намалява вибрациите.
 
 
Повече информация за Weidemann Т6027, както и за другите продукти и услуги, предлагани от фирма Агритоп може да получите в интернет на адрес www.agritop.bg или на телефон: 02 / 971 26 20
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!