YTO България стъпва здраво на пазара с машини на марката YTO

Българските фермери могат да разчитат на широка гама от оригинални резервни части за всеки модел трактор YTO, който се предлага у нас

YTO България стъпва здраво на пазара с машини на марката YTO

От създаването си през 1955 г. YTO се превърна във водещ производител на селскостопански и строителни машини в Китай, обслужващ клиенти по целия свят. 

 

Четете още: Все повече български фермери избират здравите трактори на производител №1 в Китай

 

С десетилетия, прекарани в разширяване на нашите продуктовите линии, сега заводът е в състояние да предостави широка гама от селскостопанско оборудване, строителни машини, електрически машини и превозни средства, за да отговори на всяка нужда на пазара.

 

Като единствен представител за България на най-големия световно доказан производител на трактори и селскостопанско оборудване в Китай, YTO България е официален вносител на резервни части за марката. 

 


Искаме да уверим нашите настоящи и бъдещи клиенти, че за тяхно удобство и спокойствие разполагаме на склад с широка гама от оригинални резервни части за всеки един модел трактор YTO, който предлагаме. 


Ние от YTO България се ангажираме винаги да предоставяме на клиентите си висококачествени продукти и отлично обслужване от страна на нашите консултанти.


Станете част от семейството на YTO.

Запознайте се с нашите продукти и услуги на телефон 0877 737 899 или по имейл [email protected].