Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

За първи път в света GPS управление Trimble Autopilot на трактор Belarus е монтирано в България

За първи път в света GPS управление Trimble Autopilot на трактор Belarus е монтирано в България

Екипът на "НИК" ООД вече може да се похвали с инсталиран Autopilot чрез хидравлика и на трактор "Belarus 952.3". След редицата западни машини, на които са инсталирали GPS управление, за тях беше предизвикателство да покажат, че продуктите на "Trimble" са безразлични към вида на машината. В конкретния случай основният проблем беше да се постигне прецизно управление на трактор, който е като цяло, с не дотам прецизна хидравлика. Идеята за тази инициатива се породи като резултат от запитванията на  клиенти дали системите, които имат на по-големите си трактори, могат да се използват и на по-малки, каквито са „Belarus”.  А и те се използват масово за изключително важниоперации като сеитба, пръскане, окопаване и др.


Тази инсталация, разбира се, нямаше да е факт без насоките, дадени от инженерите на “Trimble”, които също така поздравиха фирмата за успеха, като са категорични, че това е първият трактор „Belarus”, работещ с Trimble Autopilot. Успехът  с тази машина е резултат от комбинацията на качеството и възможностите на оборудването с марка “Trimble” и опитът, придобит от целия екип.


Конкретната машина е оборудвана също така с GPS навигация EZ-Guide 500 RTK(точност 2 см) и устройство за контрол при пръскане EZ-BOOM.
Всеки, който би желал да се запознае по-отблизо с оборудваната машина и прецизността, с която тя се движи, е добре дошъл в базата на “НИК” ООД в близост до Шумен, където ще има възможност да се запознае подробно с възможностите на продуктите с марка „Trimble”.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug