Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Зам.министър Светлана Боянова запали най-мощния трактор на Добричкия панаир

Зам.министър Светлана Боянова запали най-мощния трактор на Добричкия панаир

щанд на Римекс на Добрички панаир 2011

Зам.министъра на земеделието и храните Светлана Боянова, запали най-мощния трактор при откриването на Добричкия панаир днес - CASE IH Steiger 600 HD на щанда на РИМЕКС 1 ХОЛДИНГ.

 

И тази година РИМЕКС заема най-голямата изложбена площ на традиционното изложение "Селското стопанство и всичко за него", което се провежда за XIX-и път в спортен комплекс "Простор" в гр. Добрич.

 

След официалното откриване на изложението, зам.министъра на земеделието и храните г-жа Светлана Боянова посети щанда на РИМЕКС, където се запозна с новия Изпълнителен директор на фирмата - г-жа Диляна Иванова. Заедно с кемтицата на Добрич , Областния Управител и търговските директори на РИМЕКС, зам.министър Боянова разговаря близо 20 минути на щанда на компанията относно бъдещето на земеделския бизнес в България и перспективите пред продажбитена нова селскостопанска техника.

 

До 03-и Септември на изложбената площадка на РИМЕКС, фермерите ще могат да видят новите трактори CASE IH PUMA CVX със система AFS, както и флагманът - чудовищно мощния CASE IH Steiger 600 HD, който в Добрич е показан в колесен вариант, но може да се поръча и като гумено-верижен трактор.

 

Акцент на Добричкото изложение от Римекс ще бъдат и стърнищния култиватор Salford CTS, новата сеялка Vaderstad Rapid 400 S Super XL, както и култиватора Vaderstad Carrier 650. От зърнокомбайните Римекс ще покаже новите CASE IH Axial Flow 7088 и Axial Flow 9120.

 

Светлана Боянова - трактор Римекс

 

Светлана Боянова - снимка

 

трактор CASE IH на щанда на РИМЕКС

 

 

VADERSTAD

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug