Зам.министър Светлана Боянова запали най-мощния трактор на Добричкия панаир

Зам.министър Светлана Боянова запали най-мощния трактор на Добричкия панаир

Зам.министъра на земеделието и храните Светлана Боянова, запали най-мощния трактор при откриването на Добричкия панаир днес - CASE IH Steiger 600 HD на щанда на РИМЕКС 1 ХОЛДИНГ.

 

И тази година РИМЕКС заема най-голямата изложбена площ на традиционното изложение "Селското стопанство и всичко за него", което се провежда за XIX-и път в спортен комплекс "Простор" в гр. Добрич.

 

След официалното откриване на изложението, зам.министъра на земеделието и храните г-жа Светлана Боянова посети щанда на РИМЕКС, където се запозна с новия Изпълнителен директор на фирмата - г-жа Диляна Иванова. Заедно с кемтицата на Добрич , Областния Управител и търговските директори на РИМЕКС, зам.министър Боянова разговаря близо 20 минути на щанда на компанията относно бъдещето на земеделския бизнес в България и перспективите пред продажбитена нова селскостопанска техника.

 

До 03-и Септември на изложбената площадка на РИМЕКС, фермерите ще могат да видят новите трактори CASE IH PUMA CVX със система AFS, както и флагманът - чудовищно мощния CASE IH Steiger 600 HD, който в Добрич е показан в колесен вариант, но може да се поръча и като гумено-верижен трактор.

 

Акцент на Добричкото изложение от Римекс ще бъдат и стърнищния култиватор Salford CTS, новата сеялка Vaderstad Rapid 400 S Super XL, както и култиватора Vaderstad Carrier 650. От зърнокомбайните Римекс ще покаже новите CASE IH Axial Flow 7088 и Axial Flow 9120.

 

Светлана Боянова - трактор Римекс

 

Светлана Боянова - снимка

 

трактор CASE IH на щанда на РИМЕКС

 

 

VADERSTAD

 

© 2011 tractor.bg