Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Започва борсата за семена в град Добрич

Започва борсата за семена в град Добрич

www.tractor.bg

ХІV Международна б орса за с емена и посадъчен материал ще бъде открита днес от 10 ч. в Спортен комплекс “Простор” в Добрич. Във форума ще се представят над 80 фирми. На откриването днес се очакват представители на Министерството на земеделието и продоволствието, депутати, областни управители, кметове, представители на държавната и местна та власт. 

Посетителите на изложението ще могат да го разгледат непосредствено след откриването му. Според статистиката 85% от миналогодишните изложители отново присъстват на изложението . 

За 14 ч. днес в конферентната зала на СК “Простор” е насрочено обучение за повишаване конкурентоспособността и утвърждаването на пазарни позиции на земеделските производители. Лекцията ще води началникът на Областната служба за съвети в земеделието Маринела Георгиева. По време на форума ще бъдат връчени и наградите на Фондация Рачински - “Селекционер 2007” и “Семепроизводител -2007 “.

Коментари
denis
на 21.12.2010 23:25:03
Deutz-Fahr,Deutz-Fahr da byha gi krastili BOKLUTZITE[:driver:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug