Завидни резултати показа CASE Steiger Quadtrac 485 на проведена демонстрация край село Венец

Завидни резултати показа CASE Steiger Quadtrac 485 на проведена демонстрация край село Венец


Има ли трактор, който да работи в глина? Оказа се че има и това е тракторът Case IH Quadtrac 485, който на 19.05.2011 г.,  смая с работата си всички присъстващи на провелата се демонстрация от Римекс 1 Холдинг ЕАД , в земите на Винпром Карнобаткрай село Венец. Тракторът беше агригатиран с 8 корпусен плуг Salford.

 

CASE Steiger Quadtrac 485  е предназначен за нуждите на големите и корпоративните земеделски стопанства. Със своята изключителна мощност и висока производителност CASE Steiger Quadtrac  485 е инвестиция, която бързо се възвръща.

 

В това се убедиха на полето и фермерите, които се запознаха с възможностите на трактор Case IH Quadtrac 485 и резултатът от неговата работа, който беше повече от впечатляващ, предвид тежките условия при които работи машината. Земята на мястото на демонстрацията беше като блато, което обаче не затрудни машините.

 

Резултатите от извършената демонстрация са повече от впечатляващи: Разходът на гориво който постигна тракторът, в сложната обстановка на работа е 1,29л. на декар при работна скорост 10 км/ч. Плугът  Salford  работи със захват 4м. и дълбочина на работа  - 30 см.