Земеделският министър Мирослав Найденов откри БАТА АГРО 2011

  • 02.12.2021 16:07
  • 771
  • 0
  • Новини
Земеделският министър Мирослав Найденов откри БАТА АГРО 2011

Министър Мирослав Найденов обяви Международното специализирано изложение за агротехника за открито. Церемонията бе съпроводена от богата фолклорна програма и ритуал за здраве и благоденствие. По повод откриването на изложението председателят на БАТА Агро Христофор Бунарджиев откри с думите, че това е най-голямото събитие в този сектор и всички клиенти и посетители ще останат много доволни от БАТА Агро.

Христофор Бунарджиев посочи, че изложението тепърва ще се развива. В отговор на казаното министър Мирослав Найденов каза, че събитието е обречено на успех и ще бъде традиция в дългосрочен план. На откриването присъстваха още новият шеф на ДФЗ Румен Порожанов, председателят на парламентарната комисия по земеделие Десислава Танева.

Стотици зрители се събраха още в първите минути, когато бяха отворени вратите на пистата край Стара Загора. В момента прииждат още много хора. Репортерска проверка сред посетителите показа, че са дошли хора от най-различни краища на страната - Добрич, Монтана, Видин, Бургас, Петрич, София и т.н.

В публиката се забелязват председатели на браншови организации в земеделието - председателят на НАЗ Радослав Христов, животновъдни съюзи, фермери от протестите от последните години, представители на обществени институции, тук е и Венцислав Върбанов, който обикаля щандовете.

В изложението участват над 140 изложители - вносители и дилъри на техника, представители на банките, търговци на семена и препарати и много други.

 


БАТА Агро 2011- снимки от деня преди откриването

БАТА Агро 2011- снимки от деня преди откриването

09.05.2011

Ден преди официалното откриване на второто по ред изложение БАТА Агро в Стара Загора, на изложбените площадки и щандовете на изложителите кипи усилена подготовка и подреждане