Zetor представи първия си 6-цилиндров трактор - Crystal (ВИДЕО)

Zetor представи първия си 6-цилиндров трактор - Crystal (ВИДЕО)

Чешкият производител на селскостопанска техника Zetor избра България, за да направи световната премиера на първия си 6-цилиндров трактор Crystal. Машината направи дебюта си на специализираното селскостопанско изложение БАТА АГРО есен 2015 г. на щанда на официалния вносител на марката за България – фирма Стойчеви.

 

Zetor Crystal e първият трактор от портфолиото на марката, който е оборудван с 6-цилиндров двигател с мощност от 144 и 163 к.с. Освен това, новият модел се отличава с лесна работа, както и ниски разходи за поддръжка и експлоатация.
 



Zetor Crystal се откроява със своята универсалност. Благодарение на системата за отвеждане на мощността на валa, тракторът може да се използва за леки товари, както и за максимална мощ при обръщателни плугове или разпръскващи ремаркета в животновъдни ферми. Тази система се характеризира с висока ефективност и нисък разход на гориво.


Двигателят е Deutz 160 к.с., скоростната кутия е PowerShuttle 24x24 предавки. Предният мост е Carraro. След първите тестове, които направихме, се представя много добре в тежките операции като оран и дисковане и се надяваме, че с интерес ще бъде наблюдаван от българските фермери, каза пред Трактор.БГ Станислав Стойчев, мениджър Продажби, фирма Стойчеви.
 


Zetor Crystal се откроява не само технологично, но и цветово със своите червени колела. Новият модел Crystal е изключително стабилен с 2840 мм междуосие.

 

Модерната електрохидравлична система на моделите от серията Crystal увеличава производителността на трактора и намалява разхода на гориво с 5-7 %. Той е оборудван със системата HITCHTRONIC, която беше въведен на пазара за първи път от Zetor и получила многобройни награди. Тя е автоматична система за регулиране на задния триточков теглич, която автоматично преценява натоварването на инвентара спрямо твърдостта на почвата и води до максимален комфорт на оператора.
 


Zetor Crystal е с нова просторна кабина, която е максимално обезшумена. За допълнителен комфорт на водача, кабината е оборудвана с климатик и люк, а седалката е изключително ергономична.

 

Допълнителна информация за Zetor Crystal, както и за пълната гама трактори Zetor, можете да получите от официалния вносител на марката за България – фирма Стойчеви: 


www.stoychevi.com

[email protected]

тел. 058 667923

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!