Жътва на ориз с комбайни LAVERDA демонстрира фирма Оптиком в с. Цалапица, Пловдивско

Жътва на ориз с комбайни LAVERDA демонстрира фирма Оптиком в с. Цалапица, Пловдивско

В землището на с. Цалапица, Пловдивско, с любезното съдействие на домакините от КЬОСЕЛ ГРУП ЕООД и дилъра за Пловдив и региона ОПТИКОМ организира на 14.09.2010 демонстрация на комбайни LAVERDA при прибиране на ориз.

На полето се събраха над 50 души, ангажирани в оризопроизводство, за да наблюдават отличната работа на италианските машини LAVERDA M306SP Rice. Оризокомбайните са с двигател SISU с мощност 335 к.с., верижна ходова система, зъбен вършачен апарат - специално за жътва на ориз, сепарираща система MCS (Multi Crop Separator), 6 сламотръса, бункер с вместимост 9000 л и сламонадробител. Демонстрираните машини бяха оборудвани с 6-метрови хедери със система за автоматично управление височината на жътвата и система за странично плаване на хедера GSAX. Кабините клас Commodore са комфортни и ергономични. Прибирането на ориз с тези машини осигурява висока производителност, минимални загуби, минимална повреда на зърното и максимална надеждност, съчетана с комфорт за оператора.

Присъстващ производител на ориз от съседна Турция сподели: "Щом стане дума за оризокомбайн в съзнанието ми е LAVERDA, а като чуя LAVERDA си представям оризокомбайн".

 

Повече информация за машините - "Оптиком" ООД официален вносител - тел. 0887648912

[email protected]

www.opticom-bg.com