Златен медал: Новаторство в събирането на люцерна от SIP

Моделът PICK-UP AIR 350F на SIP, чийто официален вносител за България е Агритоп, събира фураж с най-високо качество и минимално съдържание на пепел

Златен медал: Новаторство в събирането на люцерна от SIP

Словенският производител на селскостопански машини SIP спечели златен медал за своята иновативна технология на подбиращите сеносъбирачи PICK-UP AIR на Международното селскостопанско изложение АГРА 2024 в Пловдив. 
 


Моделът PICK-UP AIR 350F на SIP, чийто официален вносител за България е Агритоп, събира фураж с най-високо качество и минимално съдържание на пепел, като предоставя на българските фермери възможност да подобрят качеството на събираните фуражи и да осигурят по-здрави и продуктивни животни.
 

"С нашия партньор Агритоп, с който сме на АГРА 2024, ние отваряме нова страница в нашето сътрудничество. Това е нашето първо събитие и съм сигурен, че присъствието ни в България ще е проспериращо. Изключително щастлив съм, че спечелихме златен медал за нашата иновативна технология на подбиращите сеносъбирачи PICK-UP AIR.


Нашата уникална и “златна” машина можете да видите зад мен. 
 

Това е сеносъбирач SIP PICK-UP AIR 350F. Основната идея на машината е, че събира фуража с най-високо качество и с възможно най-малко съдържание на пепел. Тази уникална система събира фуража като запазва хранителните му стойности. Фуражът не се прегазва от колелата на трактора, а се полага от лявата или дясната страна на сеносъбирача. Така фермерите получават висококачествен фураж, който не само подхранва животните, но и повишава тяхната продуктивност", коментира за Трактор.БГ Andrei Cosovici, търговски директор на SIP - Словения.


Машината е отлично решение за качествено събиране на широка гама култури - люцерна, слама, пасища и други. 
 

SIP е компания със 70-годишна история, а марката е много добре позната в цял свят и е синоним на думата “качество”. 
 


Какво още предлага SIP?
 

"Ние сме фокусираме в тесния сегмент от сектора на селскостопанските машини, който обхваща оборудването за прибиране на тревно-фуражни култури.
 

А защо да изберете SIP? 
 

Това е въпросът, на който се опитвам да отговоря най-често в кариерата си. Накратко SIP е компания с иновации. Ние се борим да станем водещ лидер при машините за прибиране на тревно-фуражни култури. Разполагаме с решения както за малките, така и за големите стопанства. Фокусирани сме върху професионалистите в земеделието. 
 

Мисията ни е да предложим на клиентите си стабилно и здраво решение. Това за нас означава надеждна машина, която е лесна за управление и обслужване", обясни Cosovici.
 

Като резултат от своята надеждност и здравина, SIP е единствената компания на пазара, която предлага три години пълна гаранция, от която фермерите могат да се възползват неограничено.
 

В България компанията тръгва с летящ старт след полученото заслужено отличие за иновации. Но не само това е определящо - SIP е лидер в производството на продукти, които са ясно таргетирани за различните видове земеделци. Ето какво ще предлага компанията в България чрез своя официален партньор Агритоп.
 


"Разбрахме, че в България фермерите много често използват люцерна за хранене на животните. А при нея е много важно да се използват специални машини, за да не се унищожат листата и да се запазят възможно най-много от хранителните вещества. И точно в тази връзка ние предлагаме редица уникални решения, които със сигурност ще са интересни на българските фермери. 
 

Представяме най-голямата косачка на пазара - SIP SILVERCUT DISK 1500 T, както и сеносъбирача SIP AIR 500 T. Серията представлява най-новата технология за рязане на фураж “Swatch” за по-висока производителност и висококачествен фураж", заключи Andrei Cosovici.


С уникалните си и висококачествени машини и технологии, SIP диктува тенденциите в селскостопанския сектор с иновативни продукти и технологии вече и в България, благодарение на Агритоп.
 

Повече информация и специална оферта за машините SIP, можете да получите от търговски представител на фирма Агритоп ЕООД или като изпратите запитване на [email protected]