Как да създам атрактивна оферта? 

За нас като медия е много важно клиентите ни да бъдат доволни от представянето си в сайта Tractor.bg. Успешният бизнес за Вас е успешен и за нас. 
 
В тази връзка ще споделим с Вас няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да създадете  атрактивна и ефективна обява.
 
 Как да създам атрактивна обява? 

 

Опишете подробно предлагания продукт

Дайте максимално подробно описание на предлаганата машина. Публикувайте данни за марка, модел, мощност, година на производство, нова или втора употреба и всички други важни параметри, които определят спецификата на конкретната машина. Колкото повече текст съдържа обявата, толкова по-видима е за клиентите.
 

Дайте допълнителни "екстри" към обявата

Ако имате възможност да предоставите удължена гаранция или лизинг, това би бил много силен стимул за клиентите, които търсят изгодна оферта. Сервизното обслужване, безплатния транспорт в рамките на страната също са предимства, които рязко ще отличат офертата Ви.
 

Добавете качествени снимки и видео

Качествените снимки повишават значително шанса Ви да реализирате сделка. Сложете повече на брой изображения, от различен ъгъл и степен на детайлност. Най-добър ефект би имало видео с демонстрация на продукта или с описание на възможностите на машината. Ако нямате налично, намерте подходящо за този модел в YouTube и го добавете към обявата.
 

Посочете цена

Обявите с цена са в пъти по-атрактивни за посетителите на сайта, които бързат да открият най-доброто предложение по най-бързия начин. Спестете време и на Вас и на клиента като публикувате цена. Още по-голям ефект би имало добавянето на промо цена. 
 

Използвайте всички възможности за реклама

Различните опции за промотиране на обявата в Tractor.BG ще Ви помогнат да достигнете до по-голяма аудитория. Това увеличава шансовете Ви за сключване на сделка. Проверете какви възможности предлага актуалния Ви абонаментен план и ако се налага минете към по-разширен. 


Вижте още полезни съвети от Tractor.BG

Как да получа повече запитвания?

Как обявата ми да бъде по-видима?

 
Желаем Ви успех в продажбите!