Хедери за жътва Адаптар за слънчоглед 0 - Трактор БГ
Хедери за жътва Адаптар за слънчоглед 1 - Трактор БГ
Хедери за жътва Адаптар за слънчоглед 2 - Трактор БГ
Хедери за жътва Адаптар за слънчоглед 3 - Трактор БГ
  • Хедери за жътва Адаптар за слънчоглед 0 - Трактор БГ
  • Хедери за жътва Адаптар за слънчоглед 1 - Трактор БГ
  • Хедери за жътва Адаптар за слънчоглед 2 - Трактор БГ
  • Хедери за жътва Адаптар за слънчоглед 3 - Трактор БГ
Цена: 5000 лв.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Марка Други хедери
  • Модел Хедери за жътва Адаптар за слънчоглед
  • Година 2000

Номер на обявата: 50431

Адаптер за слънчоглед

Година: 2000

Цена: 5000 лв.

Запитване към продавача
нyла еднo eднo нyлa две
Адаптар за слънчоглед
Адаптар за слънчоглед - Трактор БГ
Цена: 5000 лв.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Марка: Други хедери
  • Модел: Хедери за жътва Адаптар за слънчоглед
  • Година: 2000

Адаптер за слънчоглед

Година: 2000

Цена: 5000 лв.


КОНТАКТИ
Георги
Град: гр.Сливница