Клаас Ландсберг Информация за контакти:
Населено място: Германия
Адрес: Koethener Str. 8, 06188 Landsberg

 

Клаас Ландсберг ( Claas Landsberg ) е най-големия дилър на Claas Германия за употребяваната техника - зърнокомбайни, фуражокомбайни, трактори, сламопреси, хедери за жътва, специализирана техника "Зелена линия" и др.

 

Фирмата предлага на българските зърнопроизводители, висококачествена, технически проверена и обслужена селскостопанска техника при изгодни финансови условия и доставка в България.

 

Фирмата разполага с професионален екип, който съвместно с българските си партньори, осигурява най-лесния, бърз и сигурен начин за доставка на употребявана агро-техника с марката Claas в България.

 

Всички комбайни, трактори и прикачен инвентар с марката Claas, които фирмата предлага са прегледани технически и са преминали през специализирания сервиз в базата на Claas Landsberg. По-голямата част от машините са изкупени обратно или върнати от лизинг от страна на немски зърнопроизводители, които работят с марката Claas.

 

Освен земеделска техника Claas, фирмата разполага и със стокови наличности на зърнокомбайни и трактори от други марки, сред които CASE IH, Massey Ferguson, New Holland, John Deere и други. За повече детайлна информация и професионално обслужване, моля свържете се с нас на посочените контакти.

 

употребявани комбайни Claas