Гленком ЕООД Информация за контакти:
Град: Сливен
Населено място: Нова Загора
Адрес: Нова Загора
Телефон: 0889777010
Телефон: 0889777013
Телефон: 0889777014
Телефон: 0889777024
Телефон: 0889777017

 

 

Кои сме ние?

 

История

Гленком ЕООД е основана през 2000-та година. Още от самото си създаване фирмата концентрира усилията си изцяло върху внос и търговия със селскостопанска техника и резервни части. Това е основната дейност на нашия бизнес, която ние продължаваме да развиваме и днес.

През 2002 г. започнахме да доразвиваме нашия бизнес и в друга сфера, а именно предоставяне на горска и минна техника, използвани в строителство на горски пътища. През същата година Гленком ЕООД стана официален дистрибутор на най-големия производител на булдозери в Русия - Челябинск тракторен завод.


През 2008 г. ние разширихме нашите интереси в сферата на строителството. Като обединихме  усилията си с две други компании, ние създадохме консорциум "Загора K & K", чийто основен предмет на дейност е фокусиран върху жилищно и промишлено строителство.

2010г. Гленком ЕООД стана официален вносител на огигинални резервни части CNH за марките Steyr, Case и New Holland.

Нашата цел е била и винаги ще бъде да спечелим доверието на нашите клиенти като предлагаме богата гама от висококачествена селскостопанска техника и професионално обслужване.

Местоположение

Гленком ЕООД е с адрес на управление гр. Нова Загора, област Сливен. Централният офис на фирмата, заедно с голям добре зареден магазин и  напълно оборудван цех за сервизно обслужване и ремонт на трактори, са разположени върху обширна търговска площ от 13000 кв.м.

С течение на годините, ние открихме няколко търговски центъра на територията на  страната.
Ключовата  точка за нашия бизнес  е търговската ни база в Кнежа, където квалифицираните служители на фирмата обслужват клиентите от Северозападна България.

За да предоставим адекватни услуги на клиентите си от този регион, открихме втори търговски център в Северозападна България. С избора на стратегическо местоположение на магазина в гр. Монтана,  целим да предлагаме качествено обслужване на потенциалните си клиенти от регионите на Враца, Видин, Лом, Берковица и др.

Фирмата разполага също така с магазин в Бургас.